Рецепт Рулет з яловичої очеревини фото

Рулет з яловичої очеревини
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо, Овочі, Яловичина, Часник
Дієтичне харчування
На обід, На вечерю
Гарячі страви, Страви в рукаві, Рулети

Рулет з яловичої очеревини (пашина) - це смачне м'ясне блюдо. Якщо вам приїлися відбивні і котлети, а домашні вимагають приготувати щось незвичайне, то такий рулет підійде просто ідеально.

Хочете запекти щось в духовці? тоді дізнайтеся, як приготувати рулет з яловичої очеревини. Це дуже смачне і соковите м'ясне блюдо. У м'ясо ви можете звернути трохи сиру або зелені. Тоді воно буде дуже ароматним.

  • Очеревина яловича - 1 кілограм
  • Сіль морська велика - 2 чайних ложки
  • Суміш мелених перців - 1 Чайна ложка
  • Часник - 7 зубчиків
рулет з яловичої очеревини - фото крок 1
Для цього рецепта краще вибирати тонку очеревину. Якщо ви хочете отримати більше дієтичне блюдо, то перед приготуванням зачистите м'ясо від зайвого жиру. Вимийте і висушіть очеревину.
рулет з яловичої очеревини - фото крок 2
За допомогою добре заточеного ножа, зробіть на очеревині насічки таким чином, щоб розсікти плівку з жиром. Натріть сумішшю перців, сіллю і товченим часником. Зверну дві рулетки, так як один буде занадто довго пропікатися.
рулет з яловичої очеревини - фото крок 3
Обвяжіте рулети ниткою і ще раз натріть гарненько перцем з усіх боків.
рулет з яловичої очеревини - фото крок 4
Покладіть рулетики в рукав для запікання. Проколіть в ньому дірочку, щоб гаряче повітря міг вільно виходити. Якщо рукава у вас не виявилося, то просто загорніть м'ясо у фольгу, змащену олією.
рулет з яловичої очеревини - фото крок 5
Запікайте рулетики при температурі сто вісімдесят градусів в духовій шафі близько двох-трьох годин. Час приготування залежить від товщини очеревини.

Схожі рецепти