Рулет з яловичої очеревини
(покроковий рецепт з фото)
Рулет з яловичої очеревини (пашина) - це смачне м'ясне блюдо. Якщо вам приїлися відбивні і котлети, а домашні вимагають приготувати щось незвичайне, то такий рулет підійде просто ідеально.
Хочете запекти щось в духовці? тоді дізнайтеся, як приготувати рулет з яловичої очеревини. Це дуже смачне і соковите м'ясне блюдо. У м'ясо ви можете звернути трохи сиру або зелені. Тоді воно буде дуже ароматним.
- Очеревина яловича - 1 кілограм
- Сіль морська велика - 2 чайних ложки
- Суміш мелених перців - 1 Чайна ложка
- Часник - 7 зубчиків
Для цього рецепта краще вибирати тонку очеревину. Якщо ви хочете отримати більше дієтичне блюдо, то перед приготуванням зачистите м'ясо від зайвого жиру. Вимийте і висушіть очеревину.
За допомогою добре заточеного ножа, зробіть на очеревині насічки таким чином, щоб розсікти плівку з жиром. Натріть сумішшю перців, сіллю і товченим часником. Зверну дві рулетки, так як один буде занадто довго пропікатися.
Обвяжіте рулети ниткою і ще раз натріть гарненько перцем з усіх боків.
Покладіть рулетики в рукав для запікання. Проколіть в ньому дірочку, щоб гаряче повітря міг вільно виходити. Якщо рукава у вас не виявилося, то просто загорніть м'ясо у фольгу, змащену олією.
Запікайте рулетики при температурі сто вісімдесят градусів в духовій шафі близько двох-трьох годин. Час приготування залежить від товщини очеревини.