Рецепт Рулет з яловичини з начинкою фото

Рулет з яловичини з начинкою
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Яловичина
Дієтичне харчування
На обід , На вечерю , На святковий стіл , Фуршет , 8 березня , День закоханих
Гарячі страви , Страви з начинкою , Рулети
Кількість порцій: 4-5
Час приготування: 8 г. 0 хв.

Прекрасна закуска для фуршету чи святкового столу - смачний м'ясний рулет з овочами і зеленню. Дивимося і запам'ятовуємо рецепт рулету з яловичини з начинкою!

Опис приготування:

Рулети м'ясні можна запікати, але в цей раз вирішила спробувати його відварити: вийшло досить непогано. Для приготування рулету з яловичини з начинкою нам знадобиться хороший цілісний шматок яловичини - інакше рулету не вийде, все розвалиться. Курка у нас буде швидше начинкою, її потрібно трохи. Зазначу, що поєднання морквини і чорносливу дуже смачне, навіть ті, хто не любить і то, та інше, відзначають приємний смак начинки. Дивимося рецепт.

  • Яловичина - 800 грам
  • Грудка куряча - 1 штука
  • Морква - 1 штука
  • Чорнослив - 4 штуки
  • Часник - 2 зубчики
  • Желатин - 1 Ст. Ложка
  • Зелень - За смаком
  • Спеції - За смаком
рулет з яловичини з начинкою - фото крок 1
Яловичину промийте, застуда. Викладаємо на харчову плівку.
рулет з яловичини з начинкою - фото крок 2
Посоліть і поперчіть м'ясо, зверху викладаємо тонко відбиту грудку.
рулет з яловичини з начинкою - фото крок 3
Морква ріжемо соломкою.
рулет з яловичини з начинкою - фото крок 4
Ріжемо чорнослив. Викладаємо все на м'ясо, солимо і посипаємо рівномірно желатином.
рулет з яловичини з начинкою - фото крок 5
Додаємо нарізану зелень і подрібнений часник.
рулет з яловичини з начинкою - фото крок 6
Замотуємо плівкою як слід кілька разів.
рулет з яловичини з начинкою - фото крок 7
Засуньте рулет в поліетиленові пакети, Присягніть робочим столом skotchem.
рулет з яловичини з начинкою - фото крок 8
Тепер рулет потрібно закрити в пакеті для випікання. Відправляємо в каструлю з холодною водою, варимо на середньому вогні години півтори два.
рулет з яловичини з начинкою - фото крок 9
Як рулет звариться, дайте йому охолонути, потім відправте в холодильник годин на 5 мінімум. Тільки після цього можна зняти пакети і плівку.
Готовий рулет з яловичини з начинкою можна подати, прикрасивши зеленню або додавши соус до м'яса. Смачного!

Схожі рецепти