Рулет з яловичини з начинкою
(покроковий рецепт з фото)
Прекрасна закуска для фуршету чи святкового столу - смачний м'ясний рулет з овочами і зеленню. Дивимося і запам'ятовуємо рецепт рулету з яловичини з начинкою!
Рулети м'ясні можна запікати, але в цей раз вирішила спробувати його відварити: вийшло досить непогано. Для приготування рулету з яловичини з начинкою нам знадобиться хороший цілісний шматок яловичини - інакше рулету не вийде, все розвалиться. Курка у нас буде швидше начинкою, її потрібно трохи. Зазначу, що поєднання морквини і чорносливу дуже смачне, навіть ті, хто не любить і то, та інше, відзначають приємний смак начинки. Дивимося рецепт.
- Яловичина - 800 грам
- Грудка куряча - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Чорнослив - 4 штуки
- Часник - 2 зубчики
- Желатин - 1 Ст. Ложка
- Зелень - За смаком
- Спеції - За смаком
Яловичину промийте, застуда. Викладаємо на харчову плівку.
Посоліть і поперчіть м'ясо, зверху викладаємо тонко відбиту грудку.
Морква ріжемо соломкою.
Ріжемо чорнослив. Викладаємо все на м'ясо, солимо і посипаємо рівномірно желатином.
Додаємо нарізану зелень і подрібнений часник.
Замотуємо плівкою як слід кілька разів.
Засуньте рулет в поліетиленові пакети, Присягніть робочим столом skotchem.
Тепер рулет потрібно закрити в пакеті для випікання. Відправляємо в каструлю з холодною водою, варимо на середньому вогні години півтори два.
Як рулет звариться, дайте йому охолонути, потім відправте в холодильник годин на 5 мінімум. Тільки після цього можна зняти пакети і плівку.
Готовий рулет з яловичини з начинкою можна подати, прикрасивши зеленню або додавши соус до м'яса. Смачного!
Готовий рулет з яловичини з начинкою можна подати, прикрасивши зеленню або додавши соус до м'яса. Смачного!