Морквяний рулет з сирною начинкою
(покроковий рецепт з фото)
Шалено смачний, досить цікавий, яскравий морквяний рулет з сирною начинкою стане прикрасою будь-якого святкового столу. Ніжний смак рулету і простота в приготуванні підкорить і вас і ваших гостей.
Цей рулет готується дуже просто і продукти цілком доступні і недорогі. Смачний, яскравий, соковитий і пікантний морквяний рулет ідеальний в якості закуски на святковий стіл. Як приготувати чудовий морквяний рулет з сирною начинкою, я вам розповім. Готуйте і дивуйте своїх рідних і близьких незвичайним, але дуже смачним блюдом.
- Морква - 500 грам
- Яйце - 4 штуки
- Плавлений сирок - 300 грам
- Вершкове масло - 50 грам
- Часник - 2 зубчики
- Сіль - 1/2 чайних ложки (за смаком)
- Каррі - 1 Чайна ложка
- Мускатний горіх - 1 щіпка
- Зелень - 1-2 Щепоток (свіжа або суха)
- Червоний мелений перець - 1 щіпка
Очищену моркву натерти на крупній тертці. Потім додаємо каррі, червоний мелений перець і мускатний горіх.
Ще додамо трохи сухої зелені, добре перемішуємо і злегка обсмажуємо-тушкуємо на вершковому маслі.
Відокремлюємо жовтки від білків, жовтки додаємо до трохи остигнула морквині і додаємо сіль. Перемішуємо.
Білки окремо злегка збиваємо вінчиком, додаємо до морквині з жовтками і добре перемішуємо.
Деко застилає папером і трохи змащуємо рослинним маслом.
Викладаємо масу на папір рівним шаром і відправляємо в розігріту до 180 градусів духовку на 15-20 хвилин.
Плавлений сирок натерти на крупній тертці, а часник - на дрібній і змішаємо. Можна використовувати вершковий сир.
Намазуємо на злегка остиглий морквяний корж начинку, залишивши трохи для прикраси верху. Але можна всю начинку відправити всередину рулету.
За допомогою паперу акуратно загортаємо в рулет.
Зверху рулет обмазуємо сирним кремом і робимо виделкою лінії для краси. Потім відправляємо рулет в холодильник на 1 час.