Рецепт Курячий рулет з начинкою фото

Курячий рулет з начинкою
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
М'ясо , Субпродукти , Молочні продукти , Птах , Сир , Курка , Бекон , Куряча грудка
Дієтичне харчування
На обід , На вечерю , На святковий стіл , День народження
Гарячі страви , Страви з начинкою , Рулети
Кількість порцій: 6-8
Час приготування: 50 хв.

Якщо у вас є куряча грудка і вам набридло її просто смажити або запікати, то обов'язково ознайомтеся з цим рецептом. Ви отримаєте оригінальне святкове і дуже смачне гаряче блюдо.

Опис приготування:

Тут відмінно поєднується присмак бекону і ніжний сир з птахом. Вивчіть, як приготувати курячий рулет з начинкою. Він прикрасить будь-який святковий стіл і повсякденний вечерю. На гарнір підійде рис або запечені солодкуваті овочі.

  • Куряча грудка - 3 штуки
  • Оливкова олія - 2 Ст. Ложки
  • Сіль - За смаком
  • Чорний мелений перець - За смаком
  • Бекон - 200 грам
  • Сир твердий - 200 грам
  • Крем - 4 Ст. Ложки (або майонез)
курячий рулет з начинкою - фото крок 1
Курячі грудки розрізати на пластинки і кожну добре відбийте.
курячий рулет з начинкою - фото крок 2
Посоліть грудку і викладіть на неї 1-2 пластинки сиру.
курячий рулет з начинкою - фото крок 3
Тепер треба викласти на сир бекон. Можете порізати його дрібно або укласти цілими пластинками.
курячий рулет з начинкою - фото крок 4
Звертаємо грудку з начинкою в щільний рулетик.
курячий рулет з начинкою - фото крок 5
Духовку дозволите на 180 градусів, деко змастіть маслом і покладіть на нього рулетики, посипте сіллю і перцем. Зверху розмажте сметану або майонез. Можна в сметану додати кріп або іншу зелень.
курячий рулет з начинкою - фото крок 6
Запікайте рулетики 20-25 хвилин і подавайте з гарніром.

Схожі рецепти