Курячий рулет з начинкою
(покроковий рецепт з фото)
Якщо у вас є куряча грудка і вам набридло її просто смажити або запікати, то обов'язково ознайомтеся з цим рецептом. Ви отримаєте оригінальне святкове і дуже смачне гаряче блюдо.
Тут відмінно поєднується присмак бекону і ніжний сир з птахом. Вивчіть, як приготувати курячий рулет з начинкою. Він прикрасить будь-який святковий стіл і повсякденний вечерю. На гарнір підійде рис або запечені солодкуваті овочі.
- Куряча грудка - 3 штуки
- Оливкова олія - 2 Ст. Ложки
- Сіль - За смаком
- Чорний мелений перець - За смаком
- Бекон - 200 грам
- Сир твердий - 200 грам
- Крем - 4 Ст. Ложки (або майонез)
Курячі грудки розрізати на пластинки і кожну добре відбийте.
Посоліть грудку і викладіть на неї 1-2 пластинки сиру.
Тепер треба викласти на сир бекон. Можете порізати його дрібно або укласти цілими пластинками.
Звертаємо грудку з начинкою в щільний рулетик.
Духовку дозволите на 180 градусів, деко змастіть маслом і покладіть на нього рулетики, посипте сіллю і перцем. Зверху розмажте сметану або майонез. Можна в сметану додати кріп або іншу зелень.
Запікайте рулетики 20-25 хвилин і подавайте з гарніром.