Рецепт Курячий рулет з начинкою з «песто» фото

Курячий рулет з начинкою з «песто»
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
Птах , Курка , Куряча грудка
Дієтичне харчування
На обід , На вечерю , На святковий стіл
Гарячі страви , Страви з начинкою , Рулети
Кількість порцій: 6-8
Час приготування: 40 хв.

Курка - універсальний продукт на кухні. З неї можна зробити все, що хочеш, причому смак варіюється від солодкого до гострого. Сьогодні знову спробуємо дещо нове. Блюдо оригінальне, дуже смачне.

Опис приготування:

Тут вас здивує відразу все: подача, смак і запах. Адже ми гратимемо з інгредієнтами і навіть підемо від класичного рецепту. Все це ви дізнаєтеся, коли прочитаєте про те, як приготувати курячий рулет з начинкою з"Песто" . А соус будемо робити з в'ялених томатів. Тому блюдо буде соковитим і кисло-солодким.

  • Пармезан - 90 грам
  • Куряча грудка - 1 кілограм
  • В'ялені помідори - 120 грам
  • Зелена цибуля, перо - 3 штуки
  • Базилік - 0, 5 пучка
  • Петрушка - 0, 5 пучка
  • Волоський горіх - 75 грам
  • Оливкова олія - 4 Ст. Ложки
  • Сіль - За смаком
  • Чорний мелений перець - За смаком
курячий рулет з начинкою з
1. Для початку зробіть соус"песто" . У блендері подрібніть масло, сир і помідори.
курячий рулет з начинкою з
2. Потім до отриманої маси додайте базилік, цибуля, горіхи і петрушку. Ще раз все подрібніть.
курячий рулет з начинкою з
3. Після цього грудку розріжте так, щоб вона була плоскою. Зверху змастіть її соусом.
курячий рулет з начинкою з
4. А тепер загорніть все шматки курки в рулети. Закріпіть їх мотузкою.
курячий рулет з начинкою з
5. Запікайте курку протягом 25 хвилин в духовці при 180 градусах.
курячий рулет з начинкою з
6. Razvyazhite bechёvku, а рулет поріжте і подавайте. Смачного!

Схожі рецепти