Курячий рулет з начинкою з «песто»
(покроковий рецепт з фото)
Курка - універсальний продукт на кухні. З неї можна зробити все, що хочеш, причому смак варіюється від солодкого до гострого. Сьогодні знову спробуємо дещо нове. Блюдо оригінальне, дуже смачне.
Тут вас здивує відразу все: подача, смак і запах. Адже ми гратимемо з інгредієнтами і навіть підемо від класичного рецепту. Все це ви дізнаєтеся, коли прочитаєте про те, як приготувати курячий рулет з начинкою з "песто" . А соус будемо робити з в'ялених томатів. Тому блюдо буде соковитим і кисло-солодким.
- Пармезан - 90 грам
- Куряча грудка - 1 кілограм
- В'ялені помідори - 120 грам
- Зелена цибуля, перо - 3 штуки
- Базилік - 0, 5 пучка
- Петрушка - 0, 5 пучка
- Волоський горіх - 75 грам
- Оливкова олія - 4 Ст. Ложки
- Сіль - За смаком
- Чорний мелений перець - За смаком
1. Для початку зробіть соус "песто" . У блендері подрібніть масло, сир і помідори.
2. Потім до отриманої маси додайте базилік, цибуля, горіхи і петрушку. Ще раз все подрібніть.
3. Після цього грудку розріжте так, щоб вона була плоскою. Зверху змастіть її соусом.
4. А тепер загорніть все шматки курки в рулети. Закріпіть їх мотузкою.
5. Запікайте курку протягом 25 хвилин в духовці при 180 градусах.
6. Razvyazhite bechёvku, а рулет поріжте і подавайте. Смачного!