Курячий рулет з курагою і песто
(покроковий рецепт з фото)
Хто з нас не любить смачні і соковиті м'ясні і курячі рулетики? Вони завжди виходять просто незвичайними. Це ідеальне блюдо для тих, хто любить експериментувати з начинками і смаками.
Щоб куряча грудка не отримують сухий і позбавленою смаку, просто зробіть з неї рулетики з начинкою. Тоді вона перетвориться на справжній витвір мистецтва, яке не соромно подати до святкового столу. Щоб дізнатися, як приготувати курячий рулет з курагою і песто, уважно прочитайте цей рецепт.
- Куряча грудка - 1 штука (без шкіри)
- Чорнослив - 75 грам
- Петрушка - 1 пучок
- Базилік - 1 пучок
- Пармезан - 30 грам
- Часник - 2 зубчики
- Оливкова олія - 100 мілілітрів
- Сіль, перець - За смаком
Курячі грудки вимийте і висушіть паперовими рушниками. Зачистіть її від плівок. Розріжте вздовж на тонкі шматочки. Відбийте кожен шматочок філе, натріть сіллю і перцем.
У невеликій ємності змішайте рубані петрушку і базилік, пропущений через прес часник, додайте тертий пармезан і залийте все це оливковою олією. Ретельно перемішайте. Це буде ваш соус песто. Викладіть по ложці соусу на кожен шматок птиці, гарненько розрівняйте.
Курагу вимийте і висушіть. Наріжте її дрібними кубиками і викладіть на кожен шматочок курячої грудки поверх соусу песто.
Поверніть кожен шматочок курки так, щоб вийшов рулетик. Закріплювати його зубочистками або обматавать кулінарною ниткою не треба, адже для цього буде використовуватися фольга.
Загорніть кожен рулетик в харчову фольгу. Викладіть їх на деко. Розігрійте духовку до ста вісімдесяти градусів і запікайте в ній рулетики двадцять хвилин. Подавайте блюдо в гарячому вигляді.