Рецепт М'ясний рулет з курагою фото

М'ясний рулет з курагою
(покроковий рецепт з фото)

Англійська кухня
М'ясо , Свинина , Фрукти , Сухофрукти , Чорнослив
Дієтичне харчування
На обід , На вечерю , На святковий стіл , День народження
Гарячі страви , Страви у фользі , Рулети
Кількість порцій: 5
Час приготування: 2 г. 0 хв.

Якщо ви любите поєднувати непоєднувані продукти, експериментувати зі смаками, то вам дійсно варто побачити, як приготувати м'ясний рулет зі свинини з курагою і пряним базиліком. Незвичайне блюдо!

Опис приготування:

Не менш смачним вийде такий рулет з курячим м'ясом. Але в цьому випадку краще робити кілька невеликих рулетів, адже курячу грудку складно перетворити в один великий пласт.

  • Свинина - 500 грам
  • Листя базиліка - 10 штук
  • Чорнослив - 10 штук
  • Часник - 3 зубчики
  • Масло рослинне - 1 Ст. Ложка
  • Сіль, перець - За смаком
м'ясний рулет з курагою - фото крок 1
Для цього рецепта відмінно підійде свиняча вирізка, яку попередньо потрібно обмити і обсушити. Розріжте м'ясо поперек волокон, але не до кінця і розгорніть шматок. Оберніть харчовою плівкою і відбийте з двох сторін.
м'ясний рулет з курагою - фото крок 2
З одного боку натріть м'ясо сіллю (краще великої морської) і спеціями на ваш смак. Часник пропустіть через прес і також натріть їм м'ясо. Курагу вимийте і висушіть, поріжте соломкою. Викладіть шматочки сушеного абрикоса на м'ясо, рівномірно розподіливши.
м'ясний рулет з курагою - фото крок 3
Базилік вимийте і отщіпнет від пучка десять великих листочків. Потім викладіть їх поверх м'яса і кураги. Буде красиво, якщо ви використовуєте листочки синього і зеленого кольорів. Якщо у вас немає свіжого базиліку, то можете використовувати сушений.
м'ясний рулет з курагою - фото крок 4
Акуратно згорніть м'ясо з начинкою в рулетик так, щоб він не порвався. Оберніть його кулінарною ниткою і міцно зав'яжіть. Зверху змастити м'ясо рослинним маслом. Загорніть рулет у фольгу. Запікайте м'ясо в духовці одну годину і двадцять хвилин при температурі сто вісімдесят градусів.

Схожі рецепти