Курячий рулет з курагою
(покроковий рецепт з фото)
Це цікаве блюдо, яке може бути подано до столу як в якості основного гарячого з гарніром, так і закускою, наприклад. Поєднання курки, солодких і гострих ноток - це фантастика!
Хочете здивувати своїх близьких і гостей? Тоді ось вам на замітку ідея, як приготувати курячий рулет з курагою. Хочу відразу звернути вашу увагу на те, що такий рулетик можна не тільки зварити, але і запекти у фользі в духовці. Для більш швидкого і простого варіанту можна обсмажити на сковороді, закріпивши зубочистками, і подавати до столу гарячим. Раджу обов'язково спробувати відтворити рецепт в домашніх умовах!
- Куряче філе - 4 штуки
- Чорнослив - 20 штук
- Гострий перець - 1 штука
- Сіль, спеції - За смаком
1. Куряче філе вимийте, обсушити і злегка відбийте.
2. Курагу акуратно розріжте навпіл і викладіть на філе. Додайте трохи солі, гострого перцю, улюблені спеції або зелень, наприклад.
3. Акуратно загорніть рулетик в харчову плівку.
4. В даному випадку вийде 4 ось таких невеликих рулетика. Але можна скласти філе внахлест одне на одне і зробити великий рулет. Викладіть їх в каструлю, залийте водою і поставте на вогонь.
5. Варіть після закипання на самому повільному вогні хвилин 40-45. Потім остудіть добре.
6. Ось такий курячий рулет з курагою в домашніх умовах в розрізі. Пригощайтеся!