Рецепт Рулет з фаршу з грибами фото

Рулет з фаршу з грибами
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня , Японська кухня
М'ясо , Фарш , Гриби , Печериці
Рецепти для схуднення
На обід , На святковий стіл , Святковий обід
Гарячі страви
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 40 хв.

Якщо в господарстві залишається фарш, якому недовго залишилося, або ж просто хочеться побалувати близьких чимось новеньким, ця страва - для вас. Ситно і смачно - хоч на обід, хоч на святковий стіл!

Опис приготування:

Якщо ви зважилися дізнатися, як зробити рулет з фаршу з грибами в домашніх умовах, то ставимо м'ясо розморожувати і налаштовуємо себе на приготування страви, яке ризикує в вашій родині стати улюбленим. Отже, рецепт рулету з фаршу з грибами наступний:

1. Поки м'ясо розморожується, підготуємо інгредієнти. Печериці моєму, чистим, і ріжемо часточками. Цибуля, сир і моркву натираємо на дрібній тертці. Чи не змішуємо поки що.

2. Розігріваємо сковороду, піджаримо на ній цибулю і моркву на рослинному маслі до прозорості лука. Тепер додаємо туди ж гриби, смажимо до готовності. (печериці смажаться швидко, так що багато часу це не займе).

3. У фарш вбиваємо яйце, солимо і перчимо до смаку. Перемішуємо ретельно.

4. Тепер для нашого простого рецепту рулету з фаршу з грибами, розстеляємо харчову плівку, і викладаємо на неї фарш рівномірно. Повинен вийде шар приблизно в 1 см.

5. Наверх викладаємо нашу начинку з грибами, і зверху посипаємо тертим сиром, і, по бажанню, зеленню.

6. І ось, залишилося тільки акуратно скрутити цю красу в рулет (харчова плівка допоможе надати форму). І - в розігріту духовку до готовності. Перевіряти фарш зубочисткою. У мене процес запікання рулету з фаршу з грибами в домашніх умовах зайняв приблизно 25-30 хвилин. Тут вже в залежності від потужності вашої духовки.

Отже, дістаємо, щедро посипаємо зеленню, нарізаємо порційними шматочками - і можна подавати! Цей рецепт приготування рулету з фаршу з грибами шалено сподобався всім, кого я пригощала, і відмінно з'їдається як холодним, так і гарячим. Спробуйте


  • Фарш - 1 кілограм
  • Печериці - 200 грам
  • Сир твердий - 100 грам
  • Яйце - 1 штука
  • Морква - 1 штука
  • Цибуля - 1 штука
  • Зелень - 200 грам
Якщо ви зважилися дізнатися, як зробити рулет з фаршу з грибами в домашніх умовах, то ставимо м'ясо розморожувати і налаштовуємо себе на приготування страви, яке ризикує в вашій родині стати улюбленим. Отже, рецепт рулету з фаршу з грибами наступний:

1. Поки м'ясо розморожується, підготуємо інгредієнти. Печериці моєму, чистим, і ріжемо часточками. Цибуля, сир і моркву натираємо на дрібній тертці. Чи не змішуємо поки що.

2. Розігріваємо сковороду, піджаримо на ній цибулю і моркву на рослинному маслі до прозорості лука. Тепер додаємо туди ж гриби, смажимо до готовності. (печериці смажаться швидко, так що багато часу це не займе).

3. У фарш вбиваємо яйце, солимо і перчимо до смаку. Перемішуємо ретельно.

4. Тепер для нашого простого рецепту рулету з фаршу з грибами, розстеляємо харчову плівку, і викладаємо на неї фарш рівномірно. Повинен вийде шар приблизно в 1 см.

5. Наверх викладаємо нашу начинку з грибами, і зверху посипаємо тертим сиром, і, по бажанню, зеленню.

6. І ось, залишилося тільки акуратно скрутити цю красу в рулет (харчова плівка допоможе надати форму). І - в розігріту духовку до готовності. Перевіряти фарш зубочисткою. У мене процес запікання рулету з фаршу з грибами в домашніх умовах зайняв приблизно 25-30 хвилин. Тут вже в залежності від потужності вашої духовки.

Отже, дістаємо, щедро посипаємо зеленню, нарізаємо порційними шматочками - і можна подавати! Цей рецепт приготування рулету з фаршу з грибами шалено сподобався всім, кого я пригощала, і відмінно з'їдається як холодним, так і гарячим. Спробуйте

Схожі рецепти