Ромштекс з курки в духовці
(покроковий рецепт з фото)
Існує безліч рецептів приготування ромштекс. З усіх мені найбільше імпонує курячий ромштекс з фундуком, спеціями і сиром. Виходить неймовірно смачно і апетитно!
Як приготувати ромштекс з курки в духовці в домашніх умовах? Дуже просто! Спершу замаринуйте курку в соусі: чим довше вона там пролежить, тим смачніше буде готове блюдо! Горіхова панірування - головна фішка цієї страви! Куряче м'ясо і фундук - чудове поєднання. Приготуйте це блюдо в домашніх умовах, і переконайтеся в цьому самі!
- Куряча грудка - 600 грам
- Майонез - 3 Ст. Ложки
- Гірчиця французька - 1 Чайна ложка
- Funduk - 15 штук
- Хліб білий - 2 скибочки
- Сир твердий - 50 грам
- Розмарин - 1 Чайна ложка
- Часник сухий - 0, 25 чайних ложки
- Масло рослинне - 1 За смаком
- Сіль і перець - 1 За смаком
Курячі грудки нарізаємо порційними шматочками, злегка відбиваємо.
Перемішуємо гірчицю з майонезом.
Вмочуємо курку в соусі, перемішуємо і залишаємо маринуватися 15 хвилин.
Попередньо підсушіть білий хліб в духовці, потім подрібніть його в блендері.
Фундук злегка обсмажуємо на сухій сковороді, потім очищаємо і подрібнюємо в блендері.
Змішуємо подрібнений хліб, funduk, тертий сир, сухий часник, сіль, перець і розмарин.
Обваляйте замариновану курку в горіховій паніровці.
Перекладіть ромштекс на деко, змащений маслом. Запікайте 15 хвилин в духовці, температура 200 градусів.
Подаємо страву до столу разом зі свіжими овочами. Смачного!