Рецепт Ромштекс з курки фото

Ромштекс з курки
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Англійська кухня
Птах , Курка , Куряче філе
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Страви в паніровці
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Ромштекс з курки - апетитний шматочок м'яса, запанірувати в сухарях і обсмажені на сковороді. На гарнір підійде все, що ви зможете придумати: макарони, Мал, картопля пюре або простий салатик.

Опис приготування:

До вашої уваги - простий рецепт приготування ромштекс з курки. Хороший шматок м'яса ніколи не буде зайвим на столі. Ось і курячий ромштекс виходить незамінним гарячою стравою, чудово підходить до будь-якого гарніру. Можна урізноманітнити рецепт, приготувавши м'ясо не тільки в сухарях, але і під хрусткою сирною скоринкою. Хай щастить!

  • Куряче філе - 300-400 грам
  • Панірувальні сухарі - За смаком
  • Сіль і перець - За смаком
  • Часник - 2 зубчики
  • Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
ромштекс з курки - фото крок 1
Куряче філе нарізаємо порційними шматками. Солимо і перчимо з усіх боків, можна додати улюблені спеції. Ми залишаємо курку на 1 годину для просочення, потім ромштекс присипаємо панірувальними сухарями з обох сторін.
ромштекс з курки - фото крок 2
Розігріваємо в сковороді рослинне масло, злегка обсмажуємо подрібнений часник (щоб з'явився запах). Викладаємо ромштекс і обсмажуємо їх з двох сторін, до золотистої скоринки.
ромштекс з курки - фото крок 3
Подаємо ромштекс до столу разом з гарніром. Смачного!

Схожі рецепти