Ромштекс з курки
(покроковий рецепт з фото)
Ромштекс з курки - апетитний шматочок м'яса, запанірувати в сухарях і обсмажені на сковороді. На гарнір підійде все, що ви зможете придумати: макарони, Мал, картопля пюре або простий салатик.
До вашої уваги - простий рецепт приготування ромштекс з курки. Хороший шматок м'яса ніколи не буде зайвим на столі. Ось і курячий ромштекс виходить незамінним гарячою стравою, чудово підходить до будь-якого гарніру. Можна урізноманітнити рецепт, приготувавши м'ясо не тільки в сухарях, але і під хрусткою сирною скоринкою. Хай щастить!
- Куряче філе - 300-400 грам
- Панірувальні сухарі - За смаком
- Сіль і перець - За смаком
- Часник - 2 зубчики
- Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
Куряче філе нарізаємо порційними шматками. Солимо і перчимо з усіх боків, можна додати улюблені спеції. Ми залишаємо курку на 1 годину для просочення, потім ромштекс присипаємо панірувальними сухарями з обох сторін.
Розігріваємо в сковороді рослинне масло, злегка обсмажуємо подрібнений часник (щоб з'явився запах). Викладаємо ромштекс і обсмажуємо їх з двох сторін, до золотистої скоринки.
Подаємо ромштекс до столу разом з гарніром. Смачного!