Ромштекс з курки на сковороді
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 4-6
Час приготування: 40 хв.
З курки можна приготувати все, що душа забажає! Спектр застосування курятини настільки великий, що часом не знаєш, що і готувати. Рекомендую спробувати приготувати ромштекс в ніжній паніровці.
Опис приготування:
Поділюся своїм способом приготування ромштекс з курки на сковороді. Куряче м'ясо смажиться на сковороді, попередньо"скупавшись" в клярі. Дуже смачно подавати ромштекс до столу разом з гарніром. Картопляне пюре, макарони, овочі гриль - підійде, майже все! вдалого приготування!
- Куряча грудка - 3 штуки
- Яйце - 1 штука
- Сіль і перець - За смаком
- Соус соєвий - 3 Ст. Ложки
- Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
- Сухарі паніровочні - 3 Ст. Ложки
- Сир твердий - За смаком
Курячі грудки ретельно промийте та висушіть. Розріжте на порційні шматочки, потім злегка відбийте.
Посоліть і поперчіть кожен шматок м'яса. Умочіть курочку в збите яйце, потім - в соєвий соус. Обваляйте в панірувальних сухарях.
Розігрійте в сковороді олію, обсмажте ромштекс з двох боків до золотистої скоринки.
В кінці приготування посипте ромштекс тертим сиром. Накрийте сковороду кришкою, готуйте поки сир не розплавиться. Смачного!