Ромштекс з свинини на сковороді
(покроковий рецепт з фото)
Соковита свинина в паніровці на сковороді - це прекрасний обід або вечерю для справжніх чоловіків і не тільки! порадуйте рідних, приготуйте їм ромштекс з свинини на сковороді.
Для приготування ромштекс з свинини на сковороді нам знадобиться хороший шматок свинини, який ми як слід відіб'ємо через плівку. Для панірування я використовую кукурудзяну муку, але можна брати і звичайну. Раджу взяти естрагон і чебрець для приправи: подрібніть і змішайте їх з сіллю - вийде просто супер!
- Свинина - 0, 5 кілограма
- Борошно - 100 грам
- Яйце - 1 штука
- Сухарі - 100 грам
- Приправи - За смаком
Ріжемо свинину на порційні шматки.
Через плівку відбиваємо акуратно.
Збийте злегка яйце, підготуйте борошно і сухарі.
Зелень подрібніть з сіллю. Натріть спеціями м'ясо.
Кожен шматок умочіть спочатку в борошні, потім в яйці, а потім в - сухарях.
Обсмажуємо по хвилині з кожної сторони три рази - всього 6 хвилин смажимо. Сковорода повинна бути розігрітій, з невеликою кількістю масла.
Готовий ромштекс з свинини на сковороді можна подавати з овочами. Смачного!