Ромштекс з свинини без сухарів
(покроковий рецепт з фото)
Свинячий ромштекс в незвичайному льезоне, без традиційної панірування в сухарях. Апетитні шматочки м'яса добре поєднуються з будь-яким гарніром або овочевим салатом. Таке блюдо підійде на обід або вечерю.
Перед вами - простий рецепт приготування ромштекс з свинини без сухарів. Свинина маринується в суміші лимонного соку і часнику, а потім засмажується на сковороді-гриль. До речі, перед смаженням рекомендую видалити залишки часнику, інакше м'ясо може підгоріти. Хай щастить!
- Свинина - 300 грам
- Часник - 2 зубчики
- Лимон - 1/3 штуки
- Сіль і перець - За смаком
Розрізаємо свинину на 2-3 порційних шматочка. Кожен шматок злегка відбиваємо, перчимо до смаку.
Видавлюємо в ступку лимонний сік, кидаємо кілька зубчиків очищеного часнику. Розтираємо часник з соком до однорідної маси.
Занурюємо м'ясо в наш простий маринад, залишаємо маринуватися на 25 хвилин.
Обсмажуємо ромштекс на сковороді-гриль з двох боків до золотистої скоринки.
Смачного!