Рецепт Ромштекс з свинини в духовці фото

Ромштекс з свинини в духовці
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Англійська кухня
М'ясо , Свинина , Гриби
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Страви у фользі , Ромстекс
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 1 г. 20 хв.

Пропоную вашій увазі дуже простий рецепт ромштекс з свинини в духовці. Мінімум зусиль, зате результат просто божественний: соковите м'ясо у власному соку і з грибами!

Опис приготування:

Для приготування ромштекс з свинини в духовці нам знадобиться добірний шийний шматок свинини, дижонская гірчиця, кисло-солодкий соус для м'яса (наприклад, vusterskiй) і великі печериці. Дивимося далі рецепт.

  • Свинина - 1 кілограм
  • Цибуля - 1-2 штук
  • Гриби - 300 грам
  • Гірчичний - 1 Чайна ложка
  • Соус - 1 Чайна ложка (будь-який для м'яса)
ромштекс з свинини в духовці - фото крок 1
Обсмажили м'ясо на розігрітій сковороді в маслі. Додали трохи води, гірчицю і соус. Потім виклали в фольгу, зверху поклали пару кілець цибулі.
ромштекс з свинини в духовці - фото крок 2
Розігріли духовку до 190 градусів. Обсмажили в тій же сковороді гриби, потім виклали їх поверх лука, полили соусом зі сковороди.
ромштекс з свинини в духовці - фото крок 3
Щільно завернули кожен шматок ромштекс в фольгу, відправили в духовку на годину.
ромштекс з свинини в духовці - фото крок 4
До кінця готування можете відкрити фольгу - м'ясо повинно дуже легко розрізати.
ромштекс з свинини в духовці - фото крок 5
Готовий ромштекс з свинини в духовці раджу подавати зі спаржею, овочами (можна гриль). Смачного!

Схожі рецепти