Ромштекс з свинини в духовці
(покроковий рецепт з фото)
Пропоную вашій увазі дуже простий рецепт ромштекс з свинини в духовці. Мінімум зусиль, зате результат просто божественний: соковите м'ясо у власному соку і з грибами!
Для приготування ромштекс з свинини в духовці нам знадобиться добірний шийний шматок свинини, дижонская гірчиця, кисло-солодкий соус для м'яса (наприклад, vusterskiй) і великі печериці. Дивимося далі рецепт.
- Свинина - 1 кілограм
- Цибуля - 1-2 штук
- Гриби - 300 грам
- Гірчичний - 1 Чайна ложка
- Соус - 1 Чайна ложка (будь-який для м'яса)
Обсмажили м'ясо на розігрітій сковороді в маслі. Додали трохи води, гірчицю і соус. Потім виклали в фольгу, зверху поклали пару кілець цибулі.
Розігріли духовку до 190 градусів. Обсмажили в тій же сковороді гриби, потім виклали їх поверх лука, полили соусом зі сковороди.
Щільно завернули кожен шматок ромштекс в фольгу, відправили в духовку на годину.
До кінця готування можете відкрити фольгу - м'ясо повинно дуже легко розрізати.
Готовий ромштекс з свинини в духовці раджу подавати зі спаржею, овочами (можна гриль). Смачного!