Ромштекс з яловичини на сковороді
(покроковий рецепт з фото)
Немає нічого смачнішого і ситніше, ніж соковитий шматка м'яса! Тому я пропоную простий рецепт ромштекс з яловичини на сковороді для всієї родини!
Класичний ромштекс - це тонко відбитий шматок яловичини, запанірувати в сухарях і обсмажені на розпеченій сковороді. Звичайно, існує багато інших варіантів ромштекс, але саме такий, як на мене, найпростіший і смачний. Для приготування ромштекс класичного з яловичини беремо шийку яловичу, не жирний.
- М'ясо - 500 грам
- Яйце - 1 штука
- Панірувальні сухарі - 100 грам
- Спеції - За смаком
- Масло для смаження - 100 мілілітрів
М'ясо потрібно нарізати поперек волокон на порційні шматки, товщина кожного шматочка має бути 1, 5 - 2 см.
Відбийте м'ясо. Зручно це зробити через поліетиленовий пакет.
Умочіть шматок спочатку в збите яйце.
Потім - в сухарі.
Обсмажте на сковороді хвилин 7-10.
В кінці обсмажування посоліть і поперчіть. Солимо блюдо ми саме в кінці, щоб не втратити м'ясний сік.
Доведіть до повної готовності в духовці (7-10 хвилин). Можна покласти на кожен шматок м'яса невеликий шматочок вершкового масла.
Подаємо готовий ромштекс класичний з яловичини на сковороді з зеленню і свіжими овочами. Смачного!