Рецепт Ромштекс з яловичини на сковороді фото

Ромштекс з яловичини на сковороді
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Яловичина
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Ромстекс
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 45 хв.

Немає нічого смачнішого і ситніше, ніж соковитий шматка м'яса! Тому я пропоную простий рецепт ромштекс з яловичини на сковороді для всієї родини!

Опис приготування:

Класичний ромштекс - це тонко відбитий шматок яловичини, запанірувати в сухарях і обсмажені на розпеченій сковороді. Звичайно, існує багато інших варіантів ромштекс, але саме такий, як на мене, найпростіший і смачний. Для приготування ромштекс класичного з яловичини беремо шийку яловичу, не жирний.

  • М'ясо - 500 грам
  • Яйце - 1 штука
  • Панірувальні сухарі - 100 грам
  • Спеції - За смаком
  • Масло для смаження - 100 мілілітрів
ромштекс з яловичини на сковороді - фото крок 1
М'ясо потрібно нарізати поперек волокон на порційні шматки, товщина кожного шматочка має бути 1, 5 - 2 см.
ромштекс з яловичини на сковороді - фото крок 2
Відбийте м'ясо. Зручно це зробити через поліетиленовий пакет.
ромштекс з яловичини на сковороді - фото крок 3
Умочіть шматок спочатку в збите яйце.
ромштекс з яловичини на сковороді - фото крок 4
Потім - в сухарі.
ромштекс з яловичини на сковороді - фото крок 5
Обсмажте на сковороді хвилин 7-10.
ромштекс з яловичини на сковороді - фото крок 6
В кінці обсмажування посоліть і поперчіть. Солимо блюдо ми саме в кінці, щоб не втратити м'ясний сік.
ромштекс з яловичини на сковороді - фото крок 7
Доведіть до повної готовності в духовці (7-10 хвилин). Можна покласти на кожен шматок м'яса невеликий шматочок вершкового масла.
ромштекс з яловичини на сковороді - фото крок 8
Подаємо готовий ромштекс класичний з яловичини на сковороді з зеленню і свіжими овочами. Смачного!

Схожі рецепти