Ромштекс з яловичини з сиром
(покроковий рецепт з фото)
Соковите м'ясо під ніжною ароматної сирною скоринкою - від такого ніхто не відязикаться! Рекомендую рецепт ромштекс з яловичини сиром всім господарочкам!
По суті, romšteks - це відбивна в паніровці. Щоб його урізноманітнити, ми додамо сир і трохи картоплі - м'ясо стане більш насиченим, а блюдо ситним. Отже, для приготування ромштекс з яловичини з сиром нам знадобляться спеції для м'яса, твердий сир і дві невеликі картоплини.
- Яловичина - 500 грам
- Картопля - 2 штуки
- Цибуля - 1 штука
- Сир - 100 грам
- Крем - 70 грам
- Спеції - За смаком
- Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
Яловичину порізати на відбивні. Відбити молоточком, посолити, поперчити, посипати спеціями і паприкою.
Викласти м'ясо на деко, змащений олією. М'ясо змастити сметаною або майонезом, зверху розмістити ріпчасту цибулю, порізаний тонкими полуколечкамі або кільцями.
На цибулю викладаємо тонкі кружальця картоплі внахлест (порізати тоненько, як на чіпси).
Далі, зверху щедро посипати тертим сиром.
Ромштекс прикрити фольгою і помістити в розігріту до 180 градусів духовку на 30 хвилин. Потім фольгу прибрати, виставити температуру 200 градусів і запікати ромштекс ще 15-20 хвилин (до красивої золотистої скоринки). Подаємо із зеленню і овочами. Смачного!