Рецепт Ромштекс з яловичини з сиром фото

Ромштекс з яловичини з сиром
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Яловичина
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід , На вечерю , На святковий стіл
Гарячі страви , Ромстекс
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Соковите м'ясо під ніжною ароматної сирною скоринкою - від такого ніхто не відязикаться! Рекомендую рецепт ромштекс з яловичини сиром всім господарочкам!

Опис приготування:

По суті, romšteks - це відбивна в паніровці. Щоб його урізноманітнити, ми додамо сир і трохи картоплі - м'ясо стане більш насиченим, а блюдо ситним. Отже, для приготування ромштекс з яловичини з сиром нам знадобляться спеції для м'яса, твердий сир і дві невеликі картоплини.

  • Яловичина - 500 грам
  • Картопля - 2 штуки
  • Цибуля - 1 штука
  • Сир - 100 грам
  • Крем - 70 грам
  • Спеції - За смаком
  • Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
ромштекс з яловичини з сиром - фото крок 1
Яловичину порізати на відбивні. Відбити молоточком, посолити, поперчити, посипати спеціями і паприкою.
ромштекс з яловичини з сиром - фото крок 2
Викласти м'ясо на деко, змащений олією. М'ясо змастити сметаною або майонезом, зверху розмістити ріпчасту цибулю, порізаний тонкими полуколечкамі або кільцями.
ромштекс з яловичини з сиром - фото крок 3
На цибулю викладаємо тонкі кружальця картоплі внахлест (порізати тоненько, як на чіпси).
ромштекс з яловичини з сиром - фото крок 4
Далі, зверху щедро посипати тертим сиром.
ромштекс з яловичини з сиром - фото крок 5
Ромштекс прикрити фольгою і помістити в розігріту до 180 градусів духовку на 30 хвилин. Потім фольгу прибрати, виставити температуру 200 градусів і запікати ромштекс ще 15-20 хвилин (до красивої золотистої скоринки). Подаємо із зеленню і овочами. Смачного!

Схожі рецепти