Рецепт Ромштекс з яловичини в духовці фото

Ромштекс з яловичини в духовці
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо, Яловичина
Вегетаріанське харчування, Пісні страви
На обід, На вечерю, На святковий стіл
Гарячі страви, Страви в паніровці

Соковита яловичина в духовці - прекрасне блюдо на вечерю чи обід. Рекомендую всім господиням простий рецепт, як приготувати ромштекс з яловичини в духовці. Просто, але ситно і дуже смачно!

При приготуванні ромштекс в духовці можна відразу його запікати, а можна попередньо злегка його обсмажити. Тоді м'ясо буде більш ароматним. Дивимося далі рецепт з фото.

  • М'ясо - 700 грам
  • Яйце - 1 штука
  • Молоко - 100 грам
  • Сіль, перець - За смаком
  • Сухарі паніровочні - 200 грам
  • Масло рослинне - 100 грам
ромштекс з яловичини в духовці - фото крок 1
Підготуйте інгредієнти.
ромштекс з яловичини в духовці - фото крок 2
М'ясо миємо, знімаємо плівку і нарізаємо на порції товщиною не більше 2 см. Шматочки відбиваємо, посипаємо сіллю і спеціями.
ромштекс з яловичини в духовці - фото крок 3
Змішайте яйце, молоко і сіль.
ромштекс з яловичини в духовці - фото крок 4
Розігрійте сковороду, змастіть її маслом. М'ясо умочіть в яйці.
ромштекс з яловичини в духовці - фото крок 5
Потім в сухарях.
ромштекс з яловичини в духовці - фото крок 6
Ромштекс смажимо з обох сторін, поки не утвориться скоринка, на розпеченій сковороді.
ромштекс з яловичини в духовці - фото крок 7
Потім м'ясо перекладаємо на змащене маслом деко і смажимо в духовці ще хвилин 10. Готовність страви визначаємо виделкою, яка повинна легко входити в м'ясо.
ромштекс з яловичини в духовці - фото крок 8
Готовий ромштекс з яловичини в духовці подаємо зі свіжими овочами або будь-яким гарніром на ваш смак. Смачного!

Схожі рецепти