Рецепт Ромштекс з яловичини на грилі фото

Ромштекс з яловичини на грилі
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Яловичина
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Ромстекс
Кількість порцій: 1-2
Час приготування: 2 г. 0 хв.

Пропоную всім любителям простих м'ясних страв рецепт, як приготувати ромштекс з яловичини на грилі. Дивимося і записуємо в своїм куховарської книги, адже рецепт стане в нагоді ще не раз!

Опис приготування:

Для приготування ромштекс з яловичини на грилі можете не використовувати паніровці. Краще замаринуйте м'ясо в соусі теріякі або суміші соєвого соусу та спецій. Дивимося далі рецепт.

  • Яловичина - 400 грам
  • Соус - 50 мілілітрів
  • Оливкова олія - 50 мілілітрів
ромштекс з яловичини на грилі - фото крок 1
Яловиче філе для початку потрібно помити під струменем холодної води і обсушити серветкою (зручно це робити паперової).
ромштекс з яловичини на грилі - фото крок 2
Наступним кроком м'ясо потрібно відбити.
ромштекс з яловичини на грилі - фото крок 3
Замаринувати в суміші оливкової олії і соусу години на два.
ромштекс з яловичини на грилі - фото крок 4
Викласти на розжарену грати. Перевертати через 5 хвилин. Постійно змащувати поверхню залишками соусу, щоб в результаті м'ясо не пересушити.
ромштекс з яловичини на грилі - фото крок 5
Ромштекс будуть готові вже через 10-12 хвилин.
ромштекс з яловичини на грилі - фото крок 6
Готовий ромштекс з яловичини на грилі можете подати з соусом, овочами і будь-яким гарніром. Смачного!

Схожі рецепти