Ромштекс з яловичини на грилі
(покроковий рецепт з фото)
Пропоную всім любителям простих м'ясних страв рецепт, як приготувати ромштекс з яловичини на грилі. Дивимося і записуємо в своїм куховарської книги, адже рецепт стане в нагоді ще не раз!
Для приготування ромштекс з яловичини на грилі можете не використовувати паніровці. Краще замаринуйте м'ясо в соусі теріякі або суміші соєвого соусу та спецій. Дивимося далі рецепт.
- Яловичина - 400 грам
- Соус - 50 мілілітрів
- Оливкова олія - 50 мілілітрів
Яловиче філе для початку потрібно помити під струменем холодної води і обсушити серветкою (зручно це робити паперової).
Наступним кроком м'ясо потрібно відбити.
Замаринувати в суміші оливкової олії і соусу години на два.
Викласти на розжарену грати. Перевертати через 5 хвилин. Постійно змащувати поверхню залишками соусу, щоб в результаті м'ясо не пересушити.
Ромштекс будуть готові вже через 10-12 хвилин.
Готовий ромштекс з яловичини на грилі можете подати з соусом, овочами і будь-яким гарніром. Смачного!