Рецепт Ромштекс з яловичини з чорносливом фото

Ромштекс з яловичини з чорносливом
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Фрукти , Яловичина , Сухофрукти , Чорнослив
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід , На вечерю , На святковий стіл
Гарячі страви , Ромстекс
Кількість порцій: 5-6
Час приготування: 3 г. 0 хв.

Пропоную вашій увазі рецепт ромштекс з яловичини з чорносливом. Ароматне і соковите м'ясо з пікантним чорносливом - це ідеальне гаряче блюдо для святкового вечері.

Опис приготування:

Для приготування ромштекс з яловичини з чорносливом не обов'язково відбивати шматки м'яса. Вони виходять соковитим за рахунок запікання в духовці. М'ясо відмінно поєднується з червоним вином. Дивимося далі рецепт.

  • Яловичина - 1, 5 кілограма
  • Морквина - 3-4 штук
  • Цибуля - 3-4 штук
  • Чорнослив - 200 грам
  • Спеції - За смаком
ромштекс з яловичини з чорносливом - фото крок 1
Підготуйте інгредієнти. Ріжемо моркву кружечками, а цибулю - кільцями. М'ясо порізати на порційні шматочки.
ромштекс з яловичини з чорносливом - фото крок 2
Спочатку ромштекс обсмажте в олії на сковороді (пару хвилин).
ромштекс з яловичини з чорносливом - фото крок 3
Потім м'ясо помістимо в блюдо для запікання, рівномірно розклавши попередньо замочений чорнослив.
ромштекс з яловичини з чорносливом - фото крок 4
Обсмажте злегка морквину і цибулю (окремо). Поверх м'яса спочатку викладаємо морквину.
ромштекс з яловичини з чорносливом - фото крок 5
Потім цибулю.
ромштекс з яловичини з чорносливом - фото крок 6
Залийте все гарячою водою або бульйоном. Відправляємо в розігріту до 180 градусів духовку на 2, 5 годину.
ромштекс з яловичини з чорносливом - фото крок 7
Ось такий гарний ромштекс виходить з яловичини з чорносливом.
ромштекс з яловичини з чорносливом - фото крок 8
Смачного!

Схожі рецепти