Ромштекс з яловичини з чорносливом
(покроковий рецепт з фото)
Пропоную вашій увазі рецепт ромштекс з яловичини з чорносливом. Ароматне і соковите м'ясо з пікантним чорносливом - це ідеальне гаряче блюдо для святкового вечері.
Для приготування ромштекс з яловичини з чорносливом не обов'язково відбивати шматки м'яса. Вони виходять соковитим за рахунок запікання в духовці. М'ясо відмінно поєднується з червоним вином. Дивимося далі рецепт.
- Яловичина - 1, 5 кілограма
- Морквина - 3-4 штук
- Цибуля - 3-4 штук
- Чорнослив - 200 грам
- Спеції - За смаком
Підготуйте інгредієнти. Ріжемо моркву кружечками, а цибулю - кільцями. М'ясо порізати на порційні шматочки.
Спочатку ромштекс обсмажте в олії на сковороді (пару хвилин).
Потім м'ясо помістимо в блюдо для запікання, рівномірно розклавши попередньо замочений чорнослив.
Обсмажте злегка морквину і цибулю (окремо). Поверх м'яса спочатку викладаємо морквину.
Потім цибулю.
Залийте все гарячою водою або бульйоном. Відправляємо в розігріту до 180 градусів духовку на 2, 5 годину.
Ось такий гарний ромштекс виходить з яловичини з чорносливом.
Смачного!