Рецепт Різотто зі свининою фото

Різотто зі свининою
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
М'ясо , Свинина , Крупи , Мал
Дієтичне харчування , Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Різотто
Кількість порцій: 3
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Різотто буває різним за складом інгредієнтів і консистенції, але практично завжди виходить дуже смачно! Пропоную приготувати різотто зі свининою, болгарськими перцем, цибулею і сиром"Пармезан" .

Опис приготування:

Приготуємо різотто зі свининою в домашніх умовах. Попередньо обсмажуємо свинину з болгарським перцем. В окремій ємності смажимо цибулю з рисом, вливаємо вино і даємо йому випаруватися. Потім поступово ополоник за ополоником додаємо бульйон, чекаючи поки рис вбере всю рідину. Готовий рис змішайте з тертим сиром, вершковим маслом, обсмаженою м'ясом і перцем. Гарного вам дня!

  • Рис"Арбор" - 250 грам
  • Цибуля ріпчаста - 150 грам
  • Вино біле сухе - 150 мілілітрів
  • Бекон - 200 грам
  • Перець болгарський - 200 грам
  • Сир"Пармезан" - 100 грам
  • Вершкове масло - 4 Ст. Ложки
  • Бульйон - 1 За смаком
різотто зі свининою - фото крок 1
Нарізаємо кубиками свинину і болгарський перець. Обсмажуємо їх разом протягом 10 хвилин на рослинній олії.
різотто зі свининою - фото крок 2
Подрібнену цибулю обсмажуємо на вершковому маслі до прозорості.
різотто зі свининою - фото крок 3
Засипаємо рис і обсмажуємо 1 хвилину з цибулею.
різотто зі свининою - фото крок 4
Вливаємо вино і чекаємо, поки воно повністю випаруватися. Потім вливаємо ополоник бульйону, перемішуємо і даємо бульйону вбратися. Таким же чином вливаємо ще 1-2 Половникова.
різотто зі свининою - фото крок 5
Коли рис майже готовий, додайте свинину, перець і 2 ст.Л. Вершкового масла. Присипте тертим сиром і перемішайте.
різотто зі свининою - фото крок 6
Смачного!

Схожі рецепти