Кантонське різотто
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт приготування різотто по-кантонськи. Китайська кухня.
Кількість порцій: 4
- Мал - 250 грам
- Цибуля-пористий - 1 штука
- Яйця - 2 штуки
- Горошок - 100 грам
- Шинка - 1 скибочку
- Сіль і перець - 1 За смаком
Відварити рис в каструлі з киплячою підсоленою водою. Тим часом підготувати решту інгредієнтів. Розбити в миску пару яєць, додати трохи солі і перемішати.
Нарізати цибулину. Нагріти оливкова олія в середній сковороді. Обсмажувати цибулю до м'якості.
У золотистий цибулька додати горох, перемішати, підсмажувати протягом 4-5 хвилин.
Потім додати нарізану кубиками шинку і обсмажувати близько 2-3 хвилин.
Нарешті, додайте збиті яйця.
Ретельно перемішайте все дерев'яною ложкою.
Далі додаємо відварений рис, солимо і перчимо до смаку.