Рецепт Кантонське різотто фото

Кантонське різотто
(покроковий рецепт з фото)

Китайська кухня
М'ясо , Субпродукти , Крупи , Мал , Шинка
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю , На полуденок , На святковий стіл
Гарячі страви , Різотто
Час приготування: 20 хв.

Рецепт приготування різотто по-кантонськи. Китайська кухня.

Кількість порцій: 4
  • Мал - 250 грам
  • Цибуля-пористий - 1 штука
  • Яйця - 2 штуки
  • Горошок - 100 грам
  • Шинка - 1 скибочку
  • Сіль і перець - 1 За смаком
кантонське різотто - фото крок 1
Відварити рис в каструлі з киплячою підсоленою водою. Тим часом підготувати решту інгредієнтів. Розбити в миску пару яєць, додати трохи солі і перемішати.
кантонське різотто - фото крок 2
Нарізати цибулину. Нагріти оливкова олія в середній сковороді. Обсмажувати цибулю до м'якості.
кантонське різотто - фото крок 3
У золотистий цибулька додати горох, перемішати, підсмажувати протягом 4-5 хвилин.
кантонське різотто - фото крок 4
Потім додати нарізану кубиками шинку і обсмажувати близько 2-3 хвилин.
кантонське різотто - фото крок 5
Нарешті, додайте збиті яйця.
кантонське різотто - фото крок 6
Ретельно перемішайте все дерев'яною ложкою.
кантонське різотто - фото крок 7
Далі додаємо відварений рис, солимо і перчимо до смаку.

Схожі рецепти