Рецепт Картопляне різотто фото

Картопляне різотто
(покроковий рецепт з фото)

Англійська кухня
Овочі , Картопля
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Різотто
Кількість порцій: 6
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Картопляне різотто - це відмінна альтернатива звичному для всіх страви, в якому в якості головного інгредієнта використовується рис. Цей варіант порадує всіх любителів картоплі.

Опис приготування:

Для цієї страви вам знадобиться картопля, який і буде його основним інгредієнтом. Обов'язково використовуйте вино, воно додасть особливий смак і аромат. Завдяки великій кількості вершків картопля стане ніжною та м'якою. Щоб дізнатися, як приготувати картопляне різотто, читайте цей рецепт.

  • Картопля - 500 грам
  • Luk-salotų - 1 штука
  • Оливкова олія - 3 Ст. Ложки
  • Сухе біле вино - 50 мілілітрів
  • Вода гаряча кип'ячена - 500 мілілітрів
  • Вершки - 200 мілілітрів
  • Пармезан tёrtиy - 40 грам
  • Розмарин - За смаком
  • Сіль, перець - За смаком
картопляне різотто - фото крок 1
Картопля вимийте і очистіть від шкірки. Наріжте його кубиками якомога дрібніше. Знову промийте, щоб позбутися від крохмалю і обсушити.
картопляне різотто - фото крок 2
Поки картопля стікає в друшляку, очистіть і наріжте кубиками цибулю. Розігрійте в сковороді оливкове масло і викладіть в нього цибулю. Пасеруйте його до прозорості.
картопляне різотто - фото крок 3
До обсмаженої цибулі додайте нарізану картоплю. Трохи його обсмажте, потім влийте вино і готуйте, поки рідина повністю не випарується.
картопляне різотто - фото крок 4
Потім влийте до картоплі з цибулею вершки і воду. Додайте сіль, перець, розмарин і тушкуйте на повільному вогні, накривши кришкою, до повної готовності. Готову страву присипте тертим пармезаном.

Схожі рецепти