Різотто з сосискою
(покроковий рецепт з фото)
Наша інтерпретація традиційного італійського блюда - різотто з сосискою. Приготування мало чим відрізняється від оригінального, все в точності за італійською рецептурою. Виходить дуже смачно!
Я обожнюю експериментувати з різними комбінаціями смаку. Саме так, в процесі творчого кулінарного експерименту, я і винайшов рецепт різотто з сосискою. Приготував - вийшло чудово. Зараз різотто з сосискою - одне з моїх фірязиках страв. Спробуйте і ви приготувати!
Рецепт:
1. У великій сковороді нагрійте масло, злегка обсмажте нарізану цибулю до коричневого відтінку.
2. Зменшіть вогонь, додайте рис. Обсмажте рис з цибулею протягом 30 секунд на повільно вогні.
3. Додайте вино.
4. Коли вино практично повністю випарується, невеликими порціями підливати бульйон. Механізм простий: вливаємо кухлик бульйону, коли він випаровується - підливаємо ще кухлик і т.Д. Поки рис не дійде до готовності.
5. Десь через 20 хвилин додаємо копчені сосиски (нарізані, зрозуміло). Перемішуємо, потім додаємо вершкове масло і пармезан. Готуємо ще кілька хвилин, знімаємо з вогню і подаємо до столу.
Різотто з сосискою готове! Смачного.
- Мал - 250 грам
- Сосиски копчені - 200 грам
- Бульйон - 1 літр
- Вино - 200 мілілітрів
- Вершкове масло - 15 грам
- Цибуля - 1 штука
- Оливкова олія - 1 Чайна ложка
Рецепт:
1. У великій сковороді нагрійте масло, злегка обсмажте нарізану цибулю до коричневого відтінку.
2. Зменшіть вогонь, додайте рис. Обсмажте рис з цибулею протягом 30 секунд на повільно вогні.
3. Додайте вино.
4. Коли вино практично повністю випарується, невеликими порціями підливати бульйон. Механізм простий: вливаємо кухлик бульйону, коли він випаровується - підливаємо ще кухлик і т.Д. Поки рис не дійде до готовності.
5. Десь через 20 хвилин додаємо копчені сосиски (нарізані, зрозуміло). Перемішуємо, потім додаємо вершкове масло і пармезан. Готуємо ще кілька хвилин, знімаємо з вогню і подаємо до столу.
Різотто з сосискою готове! Смачного.