Рецепт Різотто з сосискою фото

Різотто з сосискою
(покроковий рецепт з фото)

Італійська кухня
М'ясо , Субпродукти , Крупи , Мал , Сосиски
Дієтичне харчування , Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Різотто
Кількість порцій: 3
Час приготування: 30 хв.

Наша інтерпретація традиційного італійського блюда - різотто з сосискою. Приготування мало чим відрізняється від оригінального, все в точності за італійською рецептурою. Виходить дуже смачно!

Опис приготування:

Я обожнюю експериментувати з різними комбінаціями смаку. Саме так, в процесі творчого кулінарного експерименту, я і винайшов рецепт різотто з сосискою. Приготував - вийшло чудово. Зараз різотто з сосискою - одне з моїх фірязиках страв. Спробуйте і ви приготувати!

Рецепт:

1. У великій сковороді нагрійте масло, злегка обсмажте нарізану цибулю до коричневого відтінку.

2. Зменшіть вогонь, додайте рис. Обсмажте рис з цибулею протягом 30 секунд на повільно вогні.

3. Додайте вино.

4. Коли вино практично повністю випарується, невеликими порціями підливати бульйон. Механізм простий: вливаємо кухлик бульйону, коли він випаровується - підливаємо ще кухлик і т.Д. Поки рис не дійде до готовності.

5. Десь через 20 хвилин додаємо копчені сосиски (нарізані, зрозуміло). Перемішуємо, потім додаємо вершкове масло і пармезан. Готуємо ще кілька хвилин, знімаємо з вогню і подаємо до столу.

Різотто з сосискою готове! Смачного.

  • Мал - 250 грам
  • Сосиски копчені - 200 грам
  • Бульйон - 1 літр
  • Вино - 200 мілілітрів
  • Вершкове масло - 15 грам
  • Цибуля - 1 штука
  • Оливкова олія - 1 Чайна ложка
Я обожнюю експериментувати з різними комбінаціями смаку. Саме так, в процесі творчого кулінарного експерименту, я і винайшов рецепт різотто з сосискою. Приготував - вийшло чудово. Зараз різотто з сосискою - одне з моїх фірязиках страв. Спробуйте і ви приготувати!

Рецепт:

1. У великій сковороді нагрійте масло, злегка обсмажте нарізану цибулю до коричневого відтінку.

2. Зменшіть вогонь, додайте рис. Обсмажте рис з цибулею протягом 30 секунд на повільно вогні.

3. Додайте вино.

4. Коли вино практично повністю випарується, невеликими порціями підливати бульйон. Механізм простий: вливаємо кухлик бульйону, коли він випаровується - підливаємо ще кухлик і т.Д. Поки рис не дійде до готовності.

5. Десь через 20 хвилин додаємо копчені сосиски (нарізані, зрозуміло). Перемішуємо, потім додаємо вершкове масло і пармезан. Готуємо ще кілька хвилин, знімаємо з вогню і подаємо до столу.

Різотто з сосискою готове! Смачного.

Схожі рецепти