Рецепт Різотто з горгонзола і грушею фото

Різотто з горгонзола і грушею
(покроковий рецепт з фото)

Італійська кухня
Молочні продукти, Фрукти, Сир, Крупи, Мал, Груша
Дієтичне харчування, Пісні страви
На вечерю
Гарячі страви, Різотто

Дуже цікавий варіант приготування різотто з горгонзола і грушею. Груша надає страві особливу пікантність, прекрасно поєднуючись з ніжним рисом, овочами і сиром. Рекомендую приготувати на вечерю!

Перед вами - класичний рецепт приготування різотто з горгонзола і грушею. Попередньо потрібно зварити бульйон. Потім обсмажити на сковороді цибулю і грушу, додати вино і рис. Потім ополоник за ополоником вливається бульйон і різотто готується ще 20 хвилин. На стіл подається з сиром, петрушкою і скибочками груші. Хай щастить!

  • Рис "арбор" - 300 грам
  • Груша - 0, 3 кілограма
  • Сир "горгонзола" - 150 грам
  • Петрушка - 1 штука (пучок)
  • Цибуля ріпчаста - 1/5 кілограма
  • Морква - 0, 1 кілограма
  • Селера - 1 штука (стебла)
  • Часник - 1 штука
  • Вино біле сухе - 0, 1 L
  • Вершкове масло - 10 грам
  • Лавровий лист - 1 штука
  • Перець - За смаком
  • Сіль - За смаком
різотто з горгонзола і грушею - фото крок 1
Морква, цибуля і часник моєму, очищаємо і нарізаємо крупно.
різотто з горгонзола і грушею - фото крок 2
Стебло селери ріжемо на пару частин.
різотто з горгонзола і грушею - фото крок 3
Заливаємо овочі 1/5 літра води, додаємо сіль, перець і лавровий лист. Варимо бульйон, який після варіння потрібно буде процідити.
різотто з горгонзола і грушею - фото крок 4
Ріжемо ще одну цибулину середніми шматочками.
різотто з горгонзола і грушею - фото крок 5
Сир нарізаємо кубиками.
різотто з горгонзола і грушею - фото крок 6
Грушу очищаємо від серцевини і ріжемо тонкими часточками.
різотто з горгонзола і грушею - фото крок 7
Розігріваємо в сковороді вершкове масло, обсмажуємо цибулю до прозорості, додаємо часточки однієї груші. Готуємо ще кілька хвилин.
різотто з горгонзола і грушею - фото крок 8
Засипаємо рис, перемішуємо, а через 2-3 хвилини вливаємо вино, повністю випарувавши його.
різотто з горгонзола і грушею - фото крок 9
Починаємо додавати бульйон, в суворій відповідності з одним з Polovnik, щоб рис встигав вбирати. Готуємо, приблизно 20 хвилин. В кінці додаємо сир, часточки груші та петрушку. Перемішуємо і подаємо до столу. Смачного!

Схожі рецепти