Млинці з грушею
(покроковий рецепт з фото)
Млинці бувають з різною начинкою - всіх і не перелічити. Я ж хочу розповісти вам, як приготувати млинці з грушею для всієї родини!
Для недільного літнього сніданку рецепт приготування млинців з грушею підходить якнайкраще! Діти від них, звичайно, в захваті - тут і млинці улюблені, за бабусиним рецептом, і груші вкуснющіе карамельні, і ложечка коньяку в начинці, який дарує грушам неповторний аромат, а дітлахам свідомість власної «дорослості».
Дорослим, до речі, такі млинці теж подобається, особливо чомусь чоловікам.
Загалом, ділюся рецептом.
- Борошно - 2 склянки
- Куряче яйце - 3 штуки
- Сироватка молочна - 2 склянки
- Вершкове масло - 1 Ст. Ложка
- Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
- Груші - 3-4 штук
- Цукор - За смаком
- Сода - 1 Чайна ложка
- Сіль - 1 щіпка
- Обкладинка - 0, 5 чайних ложки
- Коньяк - 1 Ст. Ложка
Яйця збити з цукром і дрібкою солі.
Сироватку зігріти до температури 35-40С.
Влити сироватку в яйця, додати туди ж розтоплене вершкове масло. Ретельно перемішати.
Влити сироватку в яйця, додати туди ж розтоплене вершкове масло. Ретельно перемішати.
Поступово ввести муку і соду, постійно помішуючи, щоб не було грудочок.
Дати тісту «відпочити» хвилин 15, знову перемішати і випікати млинці на добре розігрітій сковороді, змащеній олією.
Груші вимити, обсушити і очистити.
Нарізати скибочками.
У сковороді або сотейнику розігріти 1 ст. Ложку вершкового масла, викласти груші, посипати 1-2 ст.Л. Цукру і дрібкою кориці. Додати коньяк, перемішати. Як тільки цукор повністю розчиниться - вимкнути вогонь.
На кожен млинці викласти трохи начинки, розподілити, загорнути «конвертом».
Подавати зі свіжою холодною сметанкою, чаєм, кави або компотом.
Подавати зі свіжою холодною сметанкою, чаєм, кави або компотом.