Рецепт Булочки з яблуками, грушею і прянощами фото

Булочки з яблуками, грушею і прянощами
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто, Фрукти, Яблука, Дріжджове тісто
На обід, На вечерю, На полуденок, Для дітей
Випічка, Солодке, Булочки

Ніжні, повітряні, пряні булочки з яблуками і грушею обов'язково сподобаються вашим маленьким дітям. Особливою складної формування вони не зажадають, прикрашені просто, але оригінально.

Ось докладний рецепт, як приготувати булочки з яблуками, грушею і прянощами. Тісто найкраще вимішувати за допомогою міксера, т.К. Воно виходить досить липким. Набір пряних спецій ви можете додавати на свій смак. Яблука краще всього вибирати кисло-солодких сортів, таких как Антоновка или Симиренко.

  • Борошно - 500 грам
  • Молоко - 200 грам
  • Дріжджі швидкорозчинні - 10 грам
  • Яблуко - 4 штуки(3 шт - в тісто; 1 шт - для прикраси.)
  • Груша - 1 штука
  • Яйце - 1 штука
  • Вершкове масло - 100 грам(50 г - в тісто; 50 г - для змащення)
  • Цукор - 200 грам(+ 1 ст. L. Для присипки)
  • Чай зелений - 100 мілілітрів (теплий)
  • Спеції - 1 Чайна ложка (суміш: імбир, кардамон, обкладинка, мускатний горіх, гвоздика)
булочки з яблуками, грушею і прянощами - фото крок 1
Підготуйте необхідні інгредієнти.
булочки з яблуками, грушею і прянощами - фото крок 2
Яйце, цукор, вершкове масло, тепле молоко і зелений чай збийте до однорідності. Сухі інгредієнти просійте через сито. Фрукти очистіть і наріжте дрібними кубиками.
булочки з яблуками, грушею і прянощами - фото крок 3
З'єднайте рідку і суху суміші в глибокій мисці. Замісити тісто з допомогою міксера насадками для тіста. Тісто вимішують протягом 10 хвилин.
булочки з яблуками, грушею і прянощами - фото крок 4
Додайте в тісто шматочки фруктів, перемішайте. Тісто помістіть в глибоку миску, злегка змащену маслом, накрийте і поставте в тепле місце на 1 годину для підйому.
булочки з яблуками, грушею і прянощами - фото крок 5
За цей час тісто має збільшитися в 2-3 рази.
булочки з яблуками, грушею і прянощами - фото крок 6
Тісто залишається трохи липким, тому руки змастіть рослинною олією. Розділити тісто 16 частин, сформуйте булочки. Викладайте заготовки на деко з пергаментом для випічки на відстані 2-3 см один від одного. Залиште в теплому місці на 40 хвилин для підходу.
булочки з яблуками, грушею і прянощами - фото крок 7
Яблуко очистіть, видаліть серцевину, наріжте тонкими кільцями. Додайте їх на верх кожної заготовки, змастіть розтопленим вершковим маслом і присипте цукром. Поставте булочки в розігріту до 180 ° C духовку запікатися на 35-40 хвилин.
булочки з яблуками, грушею і прянощами - фото крок 8
Готові булочки остудіть на решітці. Смачного!

Схожі рецепти