Булочки з яблуками, грушею і прянощами
(покроковий рецепт з фото)
Ніжні, повітряні, пряні булочки з яблуками і грушею обов'язково сподобаються вашим маленьким дітям. Особливою складної формування вони не зажадають, прикрашені просто, але оригінально.
Ось докладний рецепт, як приготувати булочки з яблуками, грушею і прянощами. Тісто найкраще вимішувати за допомогою міксера, т.К. Воно виходить досить липким. Набір пряних спецій ви можете додавати на свій смак. Яблука краще всього вибирати кисло-солодких сортів, таких как Антоновка или Симиренко.
- Борошно - 500 грам
- Молоко - 200 грам
- Дріжджі швидкорозчинні - 10 грам
- Яблуко - 4 штуки(3 шт - в тісто; 1 шт - для прикраси.)
- Груша - 1 штука
- Яйце - 1 штука
- Вершкове масло - 100 грам(50 г - в тісто; 50 г - для змащення)
- Цукор - 200 грам(+ 1 ст. L. Для присипки)
- Чай зелений - 100 мілілітрів (теплий)
- Спеції - 1 Чайна ложка (суміш: імбир, кардамон, обкладинка, мускатний горіх, гвоздика)
Підготуйте необхідні інгредієнти.
Яйце, цукор, вершкове масло, тепле молоко і зелений чай збийте до однорідності. Сухі інгредієнти просійте через сито. Фрукти очистіть і наріжте дрібними кубиками.
З'єднайте рідку і суху суміші в глибокій мисці. Замісити тісто з допомогою міксера насадками для тіста. Тісто вимішують протягом 10 хвилин.
Додайте в тісто шматочки фруктів, перемішайте. Тісто помістіть в глибоку миску, злегка змащену маслом, накрийте і поставте в тепле місце на 1 годину для підйому.
За цей час тісто має збільшитися в 2-3 рази.
Тісто залишається трохи липким, тому руки змастіть рослинною олією. Розділити тісто 16 частин, сформуйте булочки. Викладайте заготовки на деко з пергаментом для випічки на відстані 2-3 см один від одного. Залиште в теплому місці на 40 хвилин для підходу.
Яблуко очистіть, видаліть серцевину, наріжте тонкими кільцями. Додайте їх на верх кожної заготовки, змастіть розтопленим вершковим маслом і присипте цукром. Поставте булочки в розігріту до 180 ° C духовку запікатися на 35-40 хвилин.
Готові булочки остудіть на решітці. Смачного!