Рецепт Гарбузове печива з прянощами фото

Гарбузове печива з прянощами
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня
Тісто , Овочі , Гарбуз
Вегетаріанське харчування
На полуденок
Випічка , Солодке , Печиво
Кількість порцій: 12
Час приготування: 40 хв.

Гарбузове печива з прянощами виходить дуже смачним і ароматним. Та ще й таким яскравим, що підніме настрій навіть в самий похмурий день. Спробуйте, Вам сподобається!

Опис приготування:

Хочу запропонувати вам ще один рецепт з гарбузом. На цей раз це гарбузове печиво - смачне, м'яке, з приємним ароматом входять в рецепт прянощів. Смак гарбуза в цьому печиво практично не відчувається, але вона, без сумніву, вносить певну смакову нотку.

  • Пюре з гарбуза - 250 грам
  • Борошно пшеничне - 1/2 склянки
  • Яйця курячі - 2 штуки
  • Сода - 1 Чайна ложка
  • Розпушувач - 1 Чайна ложка
  • Цукор - 250 грам (у мене коричневий)
  • Обкладинка - 3/4 Ст. Ложки
  • Вершкове масло - 50 грам
  • Ванільний цукор - 1 щіпка
  • Мелений мускатний горіх - 1/4 чайних ложки
  • Імбир мелений - 1/2 чайних ложки
гарбузове печива з прянощами - фото крок 1
1. Просійте борошно, додайте соду, розпушувач, ванілін, корицю.
гарбузове печива з прянощами - фото крок 2
2. Окремо в мисці розтопіть масло, додайте цукор, все ретельно перемішайте.
гарбузове печива з прянощами - фото крок 3
3. Додайте гарбузове пюре і яйця до борошняної суміші, змішайте всі інгредієнти міксером.
гарбузове печива з прянощами - фото крок 4
4. Деко застеліть пергаментним папером, викладайте печиво ложкою, розміщуючи їх на відстані один від одного. Випікайте протягом 15 хвилин при температурі 240 градусів. Приємного чаювання!

Схожі рецепти