Гарбузове печива з прянощами
(покроковий рецепт з фото)
Гарбузове печива з прянощами виходить дуже смачним і ароматним. Та ще й таким яскравим, що підніме настрій навіть в самий похмурий день. Спробуйте, Вам сподобається!
Хочу запропонувати вам ще один рецепт з гарбузом. На цей раз це гарбузове печиво - смачне, м'яке, з приємним ароматом входять в рецепт прянощів. Смак гарбуза в цьому печиво практично не відчувається, але вона, без сумніву, вносить певну смакову нотку.
- Пюре з гарбуза - 250 грам
- Борошно пшеничне - 1/2 склянки
- Яйця курячі - 2 штуки
- Сода - 1 Чайна ложка
- Розпушувач - 1 Чайна ложка
- Цукор - 250 грам (у мене коричневий)
- Обкладинка - 3/4 Ст. Ложки
- Вершкове масло - 50 грам
- Ванільний цукор - 1 щіпка
- Мелений мускатний горіх - 1/4 чайних ложки
- Імбир мелений - 1/2 чайних ложки
1. Просійте борошно, додайте соду, розпушувач, ванілін, корицю.
2. Окремо в мисці розтопіть масло, додайте цукор, все ретельно перемішайте.
3. Додайте гарбузове пюре і яйця до борошняної суміші, змішайте всі інгредієнти міксером.
4. Деко застеліть пергаментним папером, викладайте печиво ложкою, розміщуючи їх на відстані один від одного. Випікайте протягом 15 хвилин при температурі 240 градусів. Приємного чаювання!