Рецепт Тушкована яловичина з прянощами фото

Тушкована яловичина з прянощами
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня
М'ясо , Овочі , Яловичина
Пісні страви
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Рагу
Кількість порцій: 4
Час приготування: 3 г. 0 хв.

Ця страва готується близько 3 годин з додаванням пастернаку, селери, прянощів і овочів. У скороварці воно приготується значно швидше. Тушкована яловичина з прянощами виходить дуже смачною.

Опис приготування:

Ця страва за смаком просто чудове, оскільки поєднання селери, пастернаку, чебрець, петрушки з овочами чудове! Всі представлені інгредієнти відмінно доповнюють один одного, розкриваючи істинний смак яловичини. Тушкована яловичина з прянощами - це самостійне другу страву, яке подається з соусом.

  • Яловичина - 500 грам
  • Рослинна олія - 100 грам
  • Цибуля - 1 штук
  • Селера - 1 штук
  • Морква - 3 штуки
  • Картопля - 2-4 штук
  • Кукурудзяний крохмаль - 2 чайних ложки
  • Пастернак - За смаком
  • Петрушка - За смаком
  • Чебрець - За смаком
  • Томатна паста - 20 грам
тушкована яловичина з прянощами - фото крок 1
1. Наріжте яловичину великими шматками і обсмажити на рослинному маслі. Це можна робити відразу в скороварці, мультиварці і навіть в жаровніце.
тушкована яловичина з прянощами - фото крок 2
2. Посоліть і додайте прянощі за смаком.
тушкована яловичина з прянощами - фото крок 3
3. Цибуля і селеру наріжте дрібно і відправте до м'яса. Перемішайте все так, щоб всі інгредієнти рівномірно розподілилися.
тушкована яловичина з прянощами - фото крок 4
4. Додайте прянощі і трохи води. Тепер накрийте кришкою і тушкуйте на слабкому вогні півтори години.
тушкована яловичина з прянощами - фото крок 5
5. Коли м'ясо згасити, додайте моркву і картоплю і в разі потреби води. Гасіть ще одну годину.
тушкована яловичина з прянощами - фото крок 6
6. Додайте трохи вершків і крохмаль. Після цього тушкуйте ще 15 хвилин. У самому кінці можна додати ще свіжої зелені.
тушкована яловичина з прянощами - фото крок 7
7. М'ясо гаситься до тих пір, поки не стане занадто м'яким. Залиште його після гасіння на 20 хвилин, щоб трохи охололо (так воно смачніше).
тушкована яловичина з прянощами - фото крок 8
8. Подавайте м'ясо як самостійну страву з соусом. Це дещо інша інтерпретація жаркого.

Схожі рецепти