Рецепт Яблучна блонди з прянощами фото

Яблучна блонди з прянощами
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто, Фрукти, Яблука
Дієтичне харчування, Низькокалорійні, ПП рецепти
На полуденок
Випічка, Солодке, Пироги

Яблучна блонди з прянощами - це мегакомбінація смаків і ароматів, яка нікого не залишить байдужими. Тут ніжне тісто з тонкими нотками кориці та імбиру, шматочки кислуватого яблука і горіхи!

Рецепт, як приготувати яблучну блонди з прянощами, досить простий, і впоратися з ним зможе навіть починаюча господиня. Результат вас обов'язково вразить і надихне. Це та випічка, яка просто не може не вийти. Тут є яйця, розпушувач, а тому тісто стане пухнастим, але не чекайте, що пиріг добре підніметься, як бісквіт, тому що в пирозі є досить важка начинка - горіхи і яблука.

  • Яблука - 3 штуки
  • Грецькі горіхи - 100 грам
  • Вершкове масло - 100 грам
  • Цукор - 150 грам
  • Яйця - 2 штуки
  • Борошно - 180 грам
  • Розпушувач для тіста - 1 Чайна ложка
  • Кориця мелена - 1/2 чайних ложки
  • Імбир мелений - 1/2 чайних ложки
  • Мускатний горіх - 1 щіпка
  • Сіль - 1 щіпка
яблучна блонди з прянощами - фото крок 1
Підготуйте всі необхідні інгредієнти.
яблучна блонди з прянощами - фото крок 2
Борошно змішайте з розпушувачем, корицею, імбиром, мускатним горіхом і сіллю. Перемішайте.
яблучна блонди з прянощами - фото крок 3
Горіхи пересипте в невеликий пакетик, зав'яжіть і пройдіться по ньому качалкою, щоб горіхи злегка подрібнилися, але не перетворилися в крихту.
яблучна блонди з прянощами - фото крок 4
Яйця збийте з цукром.
яблучна блонди з прянощами - фото крок 5
Маса повинна посветлеть і збільшитися в обсязі.
яблучна блонди з прянощами - фото крок 6
Спочатку додайте розтоплене вершкове масло і перемішайте, а потім в яєчну масу умішайте борошно.
яблучна блонди з прянощами - фото крок 7
Потім додайте горіхи. Маса вже буде досить густий.
яблучна блонди з прянощами - фото крок 8
Яблука очистіть, видаліть серцевину. Яблука поріжте на невеликі шматочки і додайте в тісто.
яблучна блонди з прянощами - фото крок 9
Тісто перекладіть у форму для запікання і відправте в духовку на 40-45 хвилин (температура 180 градусів).
яблучна блонди з прянощами - фото крок 10
Готовий пиріг присипте цукровою пудрою і прикрасьте ягодами калини і м'яти. Приємного чаювання!

Схожі рецепти