Рецепт Японські пельмені «Геда» з горгонзола фото

Японські пельмені «Геда» з горгонзола
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня , Японська кухня
М'ясо, Овочі, Капуста, Фарш, Кольорова капуста
На обід, На вечерю
Гарячі страви, Страви з начинкою, Пельмені

У нашій країні пельмені готують з м'ясним фаршем, а ось в Японії є свої різновиди пельменів і роблять їх з різними начинками. Розповім, як приготувати японські пельмені «Гедза» з горгонзола.

Тісто для таких пельменів відрізняється від звичних. Робиться воно на основі гарячої води і рисової муки. У супермаркеті продаються заготовки, які відмінно підійдуть для приготування. Гедза можна приготувати з овочами, наприклад, з гарбузом або буряком, а також з морепродуктами, м'ясом, сиром. Подавайте їх відразу після приготування з соєвим соусом.

  • Кольорова капуста - 280 грам(0, 5 штуки)
  • Свинячий фарш - 200 грам
  • Часник - 30 грам
  • Цибуля - 70 грам
  • Горгонзола - 165 грам
  • Соєвий соус - 3 Ст. Ложки
  • Картопляний крохмаль - 0, 5 Ст. Ложки
  • Кунжутну олію - 0, 5 Ст. Ложки
  • Мелений перець - 1/4 чайних ложки
  • Заготовки для «Гедза» - 60 штук
  • Бальзамічний оцет - 2 Ст. Ложки
японські пельмені
1. Розділіть цвітну капусту на суцвіття, потім помістіть у велику каструлю і залийте водою. Надішліть каструлю на вогонь і доведіть до кипіння, варите 10 хвилин до м'якості. Остудіть готову капусту і нарубати дуже дрібно.
японські пельмені
2. У миску викладіть кольорову капусту, свинячий фарш, подрібнений часник і цибулю, великі шматки сиру, 1 столову ложку соєвого соусу, підсмажене кунжутне масло, чорний мелений перець.
японські пельмені
3. Гарненько перемішайте весь вміст миски.
японські пельмені
4. Візьміть заготовки для пельменів і викладіть в центр трохи начинки, загорніть і защіпніте гарненько.
японські пельмені
5. У сковороду налийте олію і викладіть «Гедза» квіточкою, обсмажуйте до появи рум'яної скоринки.
японські пельмені
6. Змішайте ¼ склянки води з крохмалем і влийте в сковороду, накрийте відразу кришкою і готуйте 3 хвилини.
японські пельмені
7. Зніміть кришку і залиште так до випаровування рідини.
японські пельмені
8. Подавайте пельмені відразу після приготування з соєвим соусом + бальзамічний оцет. Смачного!

Схожі рецепти