Японські пельмені «Геда» зі свининою
(покроковий рецепт з фото)
М'ясо в тісті - це завжди ситно і дуже смачно, згодні? Хочете спробувати азіатський варіант знайомого всім страви? Тоді запам'ятовуйте і обов'язково повторіть рецепт на своїй кухні. Рекомендую!
Покажу максимально докладно, як приготувати японські пельмені "гедза" зі свининою і пекінською капустою. Фарш виходить дуже ніжним і соковитим, а тісто хрустким і нереально смачним. Що, хочу звернути вашу увагу на те, що обсмажуються вони тільки з одного боку, що надає їм додаткову пікантність. Якщо вам до душі експерименти, обов'язково спробуйте такі пельмені.
- Пекінська капуста - 450 грам(+ 1 чайна ложка солі)
- Свинячий фарш - 450 грам
- Часник - 2-4 зубчиків
- Імбир - 1 Чайна ложка
- Цукор - 1 Чайна ложка
- Сіль, перець, зелень - За смаком
- Рослинна олія - 2 чайних ложки
- Тісто - 1 кілограм (для пельменів)

1. Насамперед замісіть пельменне тісто і залиште його "відпочити" . Капусту подрібніть гострим ножем.

2. З'єднайте з сіллю, розімніть руками і залиште хвилин на 10. Після викладіть на чистий рушник.

3. Як випливає відіжміть, щоб прибрати зайву воду.

4. Очистіть і подрібніть імбир і часник.

5. У фарш додайте капусту, імбир, часник, подрібнену зелень, сіль, цукор і перець за смаком. Все як слід перемішайте.

6. Тісто розкачати, виріжте кружечки. У центр кожного викладіть ложку начинки.

7. І akkuratno кінець палиці.

8. Ось такі японські пельмені "гедза" зі свининою вийшли.

9. Розігрійте на сковороді трохи олії. Викладіть пельмені і обсмажте до рум'яної скоринки.

10. Після акуратно влийте трохи гарячої води.

11. Накрийте кришкою і млоїте 3-5 хвилин на середньому вогні.

12. Зніміть кришку, дайте випаруватися воді і ще раз підсмажте.

13. Ось тепер готове. Смачного!