Рецепт Японські пельмені «Геда» зі свининою фото

Японські пельмені «Геда» зі свининою
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня , Японська кухня
Тісто, М'ясо, Свинина
На обід, На вечерю
Гарячі страви, Пельмені

М'ясо в тісті - це завжди ситно і дуже смачно, згодні? Хочете спробувати азіатський варіант знайомого всім страви? Тоді запам'ятовуйте і обов'язково повторіть рецепт на своїй кухні. Рекомендую!

Покажу максимально докладно, як приготувати японські пельмені "гедза" зі свининою і пекінською капустою. Фарш виходить дуже ніжним і соковитим, а тісто хрустким і нереально смачним. Що, хочу звернути вашу увагу на те, що обсмажуються вони тільки з одного боку, що надає їм додаткову пікантність. Якщо вам до душі експерименти, обов'язково спробуйте такі пельмені.

  • Пекінська капуста - 450 грам(+ 1 чайна ложка солі)
  • Свинячий фарш - 450 грам
  • Часник - 2-4 зубчиків
  • Імбир - 1 Чайна ложка
  • Цукор - 1 Чайна ложка
  • Сіль, перець, зелень - За смаком
  • Рослинна олія - 2 чайних ложки
  • Тісто - 1 кілограм (для пельменів)
японські пельмені
1. Насамперед замісіть пельменне тісто і залиште його "відпочити" . Капусту подрібніть гострим ножем.
японські пельмені
2. З'єднайте з сіллю, розімніть руками і залиште хвилин на 10. Після викладіть на чистий рушник.
японські пельмені
3. Як випливає відіжміть, щоб прибрати зайву воду.
японські пельмені
4. Очистіть і подрібніть імбир і часник.
японські пельмені
5. У фарш додайте капусту, імбир, часник, подрібнену зелень, сіль, цукор і перець за смаком. Все як слід перемішайте.
японські пельмені
6. Тісто розкачати, виріжте кружечки. У центр кожного викладіть ложку начинки.
японські пельмені
7. І akkuratno кінець палиці.
японські пельмені
8. Ось такі японські пельмені "гедза" зі свининою вийшли.
японські пельмені
9. Розігрійте на сковороді трохи олії. Викладіть пельмені і обсмажте до рум'яної скоринки.
японські пельмені
10. Після акуратно влийте трохи гарячої води.
японські пельмені
11. Накрийте кришкою і млоїте 3-5 хвилин на середньому вогні.
японські пельмені
12. Зніміть кришку, дайте випаруватися воді і ще раз підсмажте.
японські пельмені
13. Ось тепер готове. Смачного!

Схожі рецепти