Рецепт Рисові коржі японські фото

Рисові коржі японські
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня , Японська кухня
Тісто , Борошно , Рисове борошно
ПП рецепти
На обід , На вечерю
Випічка , Коржі
Кількість порцій: 4-6
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Неможливо уявити азіатську кухню без рису. Це один з ключових інгредієнтів, який стає основою для багатьох страв. Цього разу я купила спробувати рисову муку і зробила коржі.

Опис приготування:

Звичайно, спочатку я сама не знала, як приготувати рисові коржі японські з начинкою з фаршу. Довелося пошукати відповідний варіант. У підсумку вирішила вибрати саме такі продукти для начинки, щоб було ситно. Але тут вже ваш вибір. Спробуйте то, що захочете. Головне збережіть рецепт самої основи - коржі. Просто і універсально!

  • Рисове борошно - 350 грам
  • Яйце - 1 штука
  • Вода - 150 мілілітрів
  • Цукор - 1 Чайна ложка
  • Сіль - 1 Чайна ложка
  • Рослинна олія - 1 Чайна ложка
рисові коржі японські - фото крок 1
Замішайте тісто з борошна, солі, цукру, води, яйця і рослинного масла. Зробіть з нього кулю. Залиште його на 30-40 хвилин під серветкою.
рисові коржі японські - фото крок 2
Зробіть з тіста коржі, розкотивши їх скелею діаметром в 15-20см.
рисові коржі японські - фото крок 3
Обсмажте коржі на сильно розігрітій сковороді без масла з обох сторін.
рисові коржі японські - фото крок 4
На готову коржик покладіть будь-яку начинку. Смачного!

Схожі рецепти