Рисові коржі японські
(покроковий рецепт з фото)
Неможливо уявити азіатську кухню без рису. Це один з ключових інгредієнтів, який стає основою для багатьох страв. Цього разу я купила спробувати рисову муку і зробила коржі.
Звичайно, спочатку я сама не знала, як приготувати рисові коржі японські з начинкою з фаршу. Довелося пошукати відповідний варіант. У підсумку вирішила вибрати саме такі продукти для начинки, щоб було ситно. Але тут вже ваш вибір. Спробуйте то, що захочете. Головне збережіть рецепт самої основи - коржі. Просто і універсально!
- Рисове борошно - 350 грам
- Яйце - 1 штука
- Вода - 150 мілілітрів
- Цукор - 1 Чайна ложка
- Сіль - 1 Чайна ложка
- Рослинна олія - 1 Чайна ложка
Замішайте тісто з борошна, солі, цукру, води, яйця і рослинного масла. Зробіть з нього кулю. Залиште його на 30-40 хвилин під серветкою.
Зробіть з тіста коржі, розкотивши їх скелею діаметром в 15-20см.
Обсмажте коржі на сильно розігрітій сковороді без масла з обох сторін.
На готову коржик покладіть будь-яку начинку. Смачного!