Рецепт Рисові коржі фото

Рисові коржі
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня , Японська кухня
Тісто
ПП рецепти
На обід , На сніданок
Випічка
Кількість порцій: 4
Час приготування: 50 хв.

Неперевершено смачні коржі з соковитою овочевою начинкою не залишать нікого байдужим. Приготуйте рисові коржі, обрадуйте себе і своїх близьких!

Опис приготування:

Чи не примхливий і простий рецепт приготування рисових коржів. Основою страви є рисове борошно з якої потрібно зробити тісто. Для начинки використовуємо овочі і фарш. Фарш беріть або яловичий або свинячий. Нижче наведено покроковий рецепт приготування рисових коржів. Хай щастить!

  • Борошно рисове - 350 грам
  • Яйце - 1 штука
  • Масло рослинне - 3-4 Ст. Ложок
  • Вода - 150 грам
  • Сіль - 1 Чайна ложка
  • Цукор - 1 Чайна ложка
  • Фарш свинячий - 500 грам
  • Морква - 1 штука
  • Цибуля ріпчаста - 2 штуки
  • Перець болгарський - 2 штуки
  • Часник - 2 зубчики
  • Паста томатна - 3 Ст. Ложки
  • Чилі мелений - 2 чайних ложки
  • Зелень - 1 За смаком
рисові коржі - фото крок 1
Вилучити
Приготуємо тісто. Змішайте в одній ємності борошно, воду, сіль, цукор, рослинне масло і яйце. Замісити тісто і накрийте серветкою на 30 хвилин.
рисові коржі - фото крок 2
Дрібно рубаємо цибулю.
рисові коржі - фото крок 3
Нарізаємо моркву.
рисові коржі - фото крок 4
На рослинному маслі обсмажити цибулю з морквою, додайте перець чилі. Коли морквина підійшла, додайте на сковороду фарш. Перемішайте.
рисові коржі - фото крок 5
Тепер черга порубаного солодкого перцю.
рисові коржі - фото крок 6
Тепер додаємо томатну пасту і зелень. Потім дрібно порубаний часник, сіль і перець. Ретельно перемішуємо. Млоїмо кілька хвилин і заправка готова.
рисові коржі - фото крок 7
Тісто розділіть на окремі частини. Потім з кожної розкачайте корж діаметром 15-20 см.
рисові коржі - фото крок 8
Коржі обсмажити з двох сторін на рослинній олії.
рисові коржі - фото крок 9
На готові коржі викладаємо начинку, присипаємо зеленню. Готово!

Схожі рецепти