Рисові коржі
(покроковий рецепт з фото)
Неперевершено смачні коржі з соковитою овочевою начинкою не залишать нікого байдужим. Приготуйте рисові коржі, обрадуйте себе і своїх близьких!
Чи не примхливий і простий рецепт приготування рисових коржів. Основою страви є рисове борошно з якої потрібно зробити тісто. Для начинки використовуємо овочі і фарш. Фарш беріть або яловичий або свинячий. Нижче наведено покроковий рецепт приготування рисових коржів. Хай щастить!
- Борошно рисове - 350 грам
- Яйце - 1 штука
- Масло рослинне - 3-4 Ст. Ложок
- Вода - 150 грам
- Сіль - 1 Чайна ложка
- Цукор - 1 Чайна ложка
- Фарш свинячий - 500 грам
- Морква - 1 штука
- Цибуля ріпчаста - 2 штуки
- Перець болгарський - 2 штуки
- Часник - 2 зубчики
- Паста томатна - 3 Ст. Ложки
- Чилі мелений - 2 чайних ложки
- Зелень - 1 За смаком
Вилучити
Приготуємо тісто. Змішайте в одній ємності борошно, воду, сіль, цукор, рослинне масло і яйце. Замісити тісто і накрийте серветкою на 30 хвилин.
Приготуємо тісто. Змішайте в одній ємності борошно, воду, сіль, цукор, рослинне масло і яйце. Замісити тісто і накрийте серветкою на 30 хвилин.
Дрібно рубаємо цибулю.
Нарізаємо моркву.
На рослинному маслі обсмажити цибулю з морквою, додайте перець чилі. Коли морквина підійшла, додайте на сковороду фарш. Перемішайте.
Тепер черга порубаного солодкого перцю.
Тепер додаємо томатну пасту і зелень. Потім дрібно порубаний часник, сіль і перець. Ретельно перемішуємо. Млоїмо кілька хвилин і заправка готова.
Тісто розділіть на окремі частини. Потім з кожної розкачайте корж діаметром 15-20 см.
Коржі обсмажити з двох сторін на рослинній олії.
На готові коржі викладаємо начинку, присипаємо зеленню. Готово!