Рецепт Японські млинці фото

Японські млинці
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня , Японська кухня
Тісто
На обід, На вечерю, На сніданок
Випічка, Млинці

Пишні, ніжні японські млинці, политі шоколадним сиропом, медом або варенням напевно припадуть вам до смаку. Під чашечку кави або чаю - саме те! Спробуйте!

Для приготування японських млинців змішайте всі інгредієнти, крім борошна і розпушувача. Добре збийте, потім додайте борошно і розпушувач. Розмішайте, щоб не було грудок. Вилийте частину тесту на розпечену і трохи охолоджену мокрим рушником сковороду. Накрийте кришкою і випікайте на середньому вогні, поки млинець не почне міхур. Після цього переверніть і запікайте до готовності. Подавати японські млинці можна з маслом, з шоколадним або кленовим сиропом, варенням, свіжими фруктами. Смачного!

  • Цукор - 25 грам
  • Молоко - 150 грам
  • Борошно - 150 грам
  • Розпушувач - 5 грам
  • Ванільна есенція - 3-4 капель
  • Вершкове масло - За смаком
японські млинці - фото крок 1
Змішайте яйце, цукор, ванільну есенцію, трохи підігріте молоко і розтоплене вершкове масло.
японські млинці - фото крок 2
Добре збийте отриману суміш.
японські млинці - фото крок 3
Потім всипте борошно з розпушувачем і розмішайте до отримання однорідної маси.
японські млинці - фото крок 4
Підготуйте мокрий рушник. Розжарити сковороду, і щоб млинець не підгорів, протягом 1-2 секунд охолодіть її на рушник.
японські млинці - фото крок 5
Потім влийте частина тесту і надайте йому форму, здійснюючи кругові рухи сковородою.
японські млинці - фото крок 6
Накрийте кришкою і поставте на середній вогонь. Коли млинець почне міхур - переверніть.
японські млинці - фото крок 7
Готовий млинець викладіть на тарілку, і полийте сиропом по смаку.

Схожі рецепти