Японські сечі на паличках
(покроковий рецепт з фото)
Сьогодні хочу поділитися з вами оригінальним рецептом, як приготувати японські сечі на паличках. Це просте блюдо фаст-фуду обов'язково сподобається всім любителям японської кухні. Спробуйте і ви!
Сечі - це популярний японський десерт-закуска, який люблять і дорослі, та діти. Я запропоную досить незвичайний варіант приготування цієї страви, який готують найчастіше в європейських країнах і який є адаптованим рецептом. Головним інгредієнтом японських сечі на паличках є, звичайно ж, Мал. Його смак доповнюють соєвий соус, місо, Мірі. Особливий аромат страві надають подрібнені волоські горіхи.
- Мал - 400 грам
- Кунжут - 1 Ст. Ложка
- Місо - 1 Ст. Ложка (макаронні вироби)
- Мірі - 20 мілілітрів (солодке рисове вино)
- Соєвий соус - 20 мілілітрів
- Волоський горіх - 30 грам
- Цукор - 1 Ст. Ложка
- Масло рослинне - 2 чайних ложки
Мал відварити до готовності, можна навіть, щоб він злегка розварився і став більш м'яким і в'язким. Розтлумачте рис товкачем, завдяки чому він стане ще більш в'язким, а готове страва не буде розпадатися.
З половини рису сформуйте коржик, на її середину покладіть дерев'яні палички, і загорніть, щоб за формою коржик нагадувала морозиво.
Покладіть сечі на сковороду з маслом і смажте з одного боку до легкого золотистого відтінку.
Потім переверніть, додайте всі інгредієнти для соусу: соєвий соус, Мірі, місо, подрібнений до стану крихти волоський горіх і трохи цукру.
Все добре перемішайте в сковороді і смажте до готовності. Сечі отримають гарний карамельний колір.
Готові сечі посипте кунжутним насінням. Подавайте на паличці. Їжте із задоволенням!