М'ясо, фаршироване грушею і горгонзола
(покроковий рецепт з фото)
Якщо ви не вегетаріанець, то вам неодмінно сподобається наступне блюдо! Соковита і ароматна свинина, фарширована грушею і горганзолой, - це відмінне блюдо, яке прикрасить ваш стіл!
М'ясо, приготоване за цим рецептом, виходить неймовірно ароматним не тільки завдяки орегано і прованським травам, але і завдяки горгонзоли з його вершковим смаком і ароматом! М'ясо виходить дуже соковитим, з хрусткою скоринкою і з ніжною грушевої начинкою, яка надає особливого солодкий шарм цього блюдо. Воно відмінно підійде для святкового столу, тому сьогодні я розповім вам, як приготувати м'ясо, фаршироване грушею і горгонзола.
- Крейк свиняча - 220 грам
- Сир "горгонзола" - 50 грам
- Кнопка - 20 грам
- Вершкове масло - 30 грам
- Помідор - 1 штука
- Сіль - За смаком
- Прованські трави - За смаком
- Орегано - За смаком
- Соус чилі солодкий - 5-7 чайних ложок
- Груша - 1 штука
1. Акуратно за допомогою ножа зробіть кишеньку в м'ясі так, щоб зовнішній розріз залишився якнайменше. Очистіть груші від шкірки, наріжте їх пластинками. Помістіть груші, орегано і прованські трави в м'ясо.
2. Наріжте дрібно горгонзолу, помістіть в кишеньку м'яса. М'ясо не соліть. Обсмажте м'ясо з обох сторін на в міру розігрітій сковороді до золотистої скоринки (не до готовності), кожну обсмажену сторону посипте орегано і прованськими травами.
3. Посоліть м'ясо, коли обидві сторони обсмажаться. Помастіть м'ясо соусом чилі і обсмажте з обох сторін по хвилині. Перекладіть м'ясо на фольгу і загорніть в конвертик, відправте в духову шафу на 20 хвилин при температурі 200 градусів.
4. Як гарнір ви можете обсмажити на вершковому маслі нарізану тонкими шматочками батон, посипте зверху орегано, приправити сіллю, перемішайте. Додайте нарізану м'якоть помідора і трохи підсмажте.
5. Викладіть таку начинку в помідор без середини і відправте загорнутим у фольгу в духовку на 15 хвилин. Смачного!