Рецепт М'ясо, фаршироване грушею і горгонзола фото

М'ясо, фаршироване грушею і горгонзола
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Свинина , Молочні продукти , Фрукти , Сир , Груша
Дієтичне харчування , Рецепти для схуднення
На обід , На вечерю , На святковий стіл
Гарячі страви , Фаршировані
Кількість порцій: 3
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Якщо ви не вегетаріанець, то вам неодмінно сподобається наступне блюдо! Соковита і ароматна свинина, фарширована грушею і горганзолой, - це відмінне блюдо, яке прикрасить ваш стіл!

Опис приготування:

М'ясо, приготоване за цим рецептом, виходить неймовірно ароматним не тільки завдяки орегано і прованським травам, але і завдяки горгонзоли з його вершковим смаком і ароматом! М'ясо виходить дуже соковитим, з хрусткою скоринкою і з ніжною грушевої начинкою, яка надає особливого солодкий шарм цього блюдо. Воно відмінно підійде для святкового столу, тому сьогодні я розповім вам, як приготувати м'ясо, фаршироване грушею і горгонзола.

  • Крейк свиняча - 220 грам
  • Сир"Горгонзола" - 50 грам
  • Кнопка - 20 грам
  • Вершкове масло - 30 грам
  • Помідор - 1 штука
  • Сіль - За смаком
  • Прованські трави - За смаком
  • Орегано - За смаком
  • Соус чилі солодкий - 5-7 чайних ложок
  • Груша - 1 штука
м'ясо, фаршироване грушею і горгонзола - фото крок 1
1. Акуратно за допомогою ножа зробіть кишеньку в м'ясі так, щоб зовнішній розріз залишився якнайменше. Очистіть груші від шкірки, наріжте їх пластинками. Помістіть груші, орегано і прованські трави в м'ясо.
м'ясо, фаршироване грушею і горгонзола - фото крок 2
2. Наріжте дрібно горгонзолу, помістіть в кишеньку м'яса. М'ясо не соліть. Обсмажте м'ясо з обох сторін на в міру розігрітій сковороді до золотистої скоринки (не до готовності), кожну обсмажену сторону посипте орегано і прованськими травами.
м'ясо, фаршироване грушею і горгонзола - фото крок 3
3. Посоліть м'ясо, коли обидві сторони обсмажаться. Помастіть м'ясо соусом чилі і обсмажте з обох сторін по хвилині. Перекладіть м'ясо на фольгу і загорніть в конвертик, відправте в духову шафу на 20 хвилин при температурі 200 градусів.
м'ясо, фаршироване грушею і горгонзола - фото крок 4
4. Як гарнір ви можете обсмажити на вершковому маслі нарізану тонкими шматочками батон, посипте зверху орегано, приправити сіллю, перемішайте. Додайте нарізану м'якоть помідора і трохи підсмажте.
м'ясо, фаршироване грушею і горгонзола - фото крок 5
5. Викладіть таку начинку в помідор без середини і відправте загорнутим у фольгу в духовку на 15 хвилин. Смачного!

Схожі рецепти