Рецепт М'ясо, фаршироване грибами та сиром фото

М'ясо, фаршироване грибами та сиром
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Свинина , Молочні продукти , Сир , Гриби
Дієтичне харчування , Рецепти для схуднення
На святковий стіл
Гарячі страви
Кількість порцій: 4
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Пропоную для вашого святкового столу рецепт чудових рулетів зі свинини з начинкою. Готувати їх дуже просто, а на смак - просто пальчики оближеш!

Опис приготування:

Смачно і ситне блюдо на святковий стіл. Обсмажте гриби з цибулею, в кінці смаження додайте груші. Отриману начинку розподіліть по добре відбитим шматочках м'яса, додайте пластинку сиру і скрутіть рулетом. Закріпіть рулет ниткою або зубочисткою і відправте на 35 хвилин в духовку. Для 10 хвилин до готовності полийте вином. На стіл подавайте в гарячому вигляді. Смачного!

  • Свинина - 500 грам
  • Печериці - 300 грам
  • Сир - 150 грам
  • Цибуля - 1 штука
  • Груші - 2 штуки
  • Червоне вино - 0, 5 склянки
  • Сіль, спеції - За смаком
м'ясо, фаршироване грибами та сиром - фото крок 1
Свинину наріжте тонкими шматками і добре відбийте. Також поріжте груші, гриби, цибуля і сир.
м'ясо, фаршироване грибами та сиром - фото крок 2
Гриби з цибулею обсмажте протягом 10 хвилин, потім додайте грушу, перемішайте і зніміть з вогню.
м'ясо, фаршироване грибами та сиром - фото крок 3
На шматочок м'яса викладіть частина грибів, пластинку сиру і скрутіть рулетом. Закріпіть м'ясо зубочисткою або ниткою і складіть на деко.
м'ясо, фаршироване грибами та сиром - фото крок 4
Запечіть рулети в духовці 25 хвилин при 180 градусах. Потім вийміть, полийте вином і поверніть в духовку ще на 10 хвилин. На стіл подавайте в гарячому вигляді.

Схожі рецепти