М'ясо, фаршироване грибами та сиром
(покроковий рецепт з фото)
Пропоную для вашого святкового столу рецепт чудових рулетів зі свинини з начинкою. Готувати їх дуже просто, а на смак - просто пальчики оближеш!
Смачно і ситне блюдо на святковий стіл. Обсмажте гриби з цибулею, в кінці смаження додайте груші. Отриману начинку розподіліть по добре відбитим шматочках м'яса, додайте пластинку сиру і скрутіть рулетом. Закріпіть рулет ниткою або зубочисткою і відправте на 35 хвилин в духовку. Для 10 хвилин до готовності полийте вином. На стіл подавайте в гарячому вигляді. Смачного!
- Свинина - 500 грам
- Печериці - 300 грам
- Сир - 150 грам
- Цибуля - 1 штука
- Груші - 2 штуки
- Червоне вино - 0, 5 склянки
- Сіль, спеції - За смаком
Свинину наріжте тонкими шматками і добре відбийте. Також поріжте груші, гриби, цибуля і сир.
Гриби з цибулею обсмажте протягом 10 хвилин, потім додайте грушу, перемішайте і зніміть з вогню.
На шматочок м'яса викладіть частина грибів, пластинку сиру і скрутіть рулетом. Закріпіть м'ясо зубочисткою або ниткою і складіть на деко.
Запечіть рулети в духовці 25 хвилин при 180 градусах. Потім вийміть, полийте вином і поверніть в духовку ще на 10 хвилин. На стіл подавайте в гарячому вигляді.