Рецепт Піца з грушею і горгонзола (десертна) фото

Піца з грушею і горгонзола (десертна)
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
Борошно , Молочні продукти , Фрукти , Сир , Груша
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Випічка , Піца
Кількість порцій: 4-6
Час приготування: 2 г. 0 хв.

Багато ніколи не пробували десертну піцу, а даремно, тому що це блюдо неймовірно смачне! Тому я розповім вам, як приготувати піцу з грушею і горгонзола (десертну).

Опис приготування:

Це просто неймовірно смачна піца, яку я настійно рекомендую вам приготувати! Груші для такої піци потрібно брати стиглі, оливкова олія - ​​першого віджиму, а з сирів бажано брати саме горгонзолу, так як саме вона надає дуже приємний вершковий аромат. Іноді в таку піцу кладуть волоський горіх, що ви теж можете зробити, якщо бажаєте. Тісто, приготоване за цим рецептом, розраховане на три піци, тому два шматка тесту ви можете заморозити.

  • Груші - 2 штуки
  • Горгонзола - 70 грам
  • Борошно - 300 грам
  • Вода - 180 мілілітрів
  • Масло оливкове - 3 Ст. Ложки
  • Сіль - За смаком
  • Цукор - 1/2 чайних ложки
  • Дріжджі - 1 грам
  • Розмарин - За смаком
піца з грушею і горгонзола (десертна) - фото крок 1
1. Приготуйте тісто на піцу: дріжджі розведіть у теплій воді, додайте сіль, цукор і трохи просіяного борошна, ложку оливкової олії. Добре перемішайте і відставте на 15 хвилин.
піца з грушею і горгонзола (десертна) - фото крок 2
2. Далі додайте решту просіяне борошно і замісити легке тісто за допомогою лопатки. Залиште тісто на 1, 5 годину. Після цього замісити тісто на столі з невеликою кількістю борошна.
піца з грушею і горгонзола (десертна) - фото крок 3
3. Розділіть тісто на три частини і розкачати одну в тонкий пласт за розміром форми для випікання. Змастіть форму борошном, викладіть на неї тісто і загорніть край. Змастіть тісто оливковою олією.
піца з грушею і горгонзола (десертна) - фото крок 4
4. Підготуйте начинку: груші очистіть від серцевини, скоринки і хвостиків. Розріжте груші на тонкі пластинки. Наріжте невеликими шматочками сир. Викладіть груші на тісто, розкладіть поверх нього сир і розмарин.
піца з грушею і горгонзола (десертна) - фото крок 5
5. Випікайте піцу в розігрітій до 220 градусів духовці приблизно 15-20 хвилин. Смачного!

Схожі рецепти