Різотто vegetarianskoe
(покроковий рецепт з фото)
Італійська кухня - моя улюблена. Тому я знаходжу рецепти італійських страв, підходящі для всіх і на всі випадки життя. Наприклад, різотто вегетаріанське для друзів вегетаріанців. Дуже смачно.
Різотто вегетаріанське готується з білим вином, що надає йому вишуканий смак і приголомшливий солодкий аромат. Різотто вегетаріанське може бути основною стравою або ж гарніром, наприклад, до риби. Так само добре подати різотто з салатом зі свіжих овочів. Смачно і швидко. Такі страви мені подобаються. Приходжу з роботи, відкриваю свій блокнот "рецепти на швидку руку" і за тридцять хвилин готую вишуканий обід для всієї моєї улюбленої сім'ї. Раджу і вам завести такий блокнотик, нехай першим в ньому буде рецепт різотто вегетаріанське. Насолоджуйтесь.
- Luk-salotų - 2 штуки
- Мал - 300 грам
- Часник - 2 зубчики
- Біле вино - 1 Склянка
- Овочевий бульйон - 2 склянки (можете розвести кубик овочевого бульйону в окропі.)
- Сир пармезан - 50 грам
- Оливкова олія - 2 Ст. Ложки
Порубати дрібно цибулю-шалот і часник. На сковороді розігрійте оливкову олію. Викладіть туди рис (сирої) і цибулю-шалот з часником.
Коли рис обсмажити трохи, додайте овочевого бульйону.
Коли рис набубнявіє, на це піде близько 10 хвилин, посипте його тертим сиром Пармезан.
Потім налийте вина, накрийте різзото вегетаріанське кришкою і тушкуйте п'ять хвилин.
Ваш різотто готовий vegetarianskoe! Смачного.