Рійет з лосося з мигдалем
(покроковий рецепт з фото)
Рійет з лосося відмінно підійде для святкового столу: він прекрасно прикрасить крекери, грінки або воловани! Та й для повсякденної їжі він незамінний як намазки на хліб або для бутербродів.
Цей рійет з двох видів риби (вареної і солоної), з додаванням мигдалю, масла виноградних кісточок, сирного сиру та інших смачних добавок безсумнівно сподобається всім! Можна подати з грінками, крекер, сухариками ... Дуже смачно і вишукано!
- Лосось свіжий - 300 грам
- Лосось солоний - 100 грам
- Сир - 2 Ст. Ложки
- Олія - 1 Ст. Ложка (виноградних кісточок)
- Гірчичний - 1 Чайна ложка(dizhonskaя)
- Вино - 1 Ст. Ложка (біле напівсухе)
- Мигдаль - 30 грам
- Кріп - За смаком
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
- Лимонний сік - За смаком
- Цедра лимону - 1 Чайна ложка
Свіжий лосось відваріть, охолодіть і розімніть вилкою.
Солоний лосось і кріп наріжте.
Мигдаль порубати.
Перемішайте всі інгредієнти. Не забудьте посолити і поперчити!
Подайте до столу. Смачного!