Рійет з горбуші

Рійет з горбуші
Кількість порцій: 4 Час приготування: 15 хв.
Рійет з горбуші на основі сиру, — смачна намазки на хліб з дрібними шматочками солоного огірка і рибки. Дуже смачно і недорого. Розкладіть такий рійет по невеликих банках і використовуйте на сніданок!

опис приготування:

Для цієї страви можна використовувати будь-яку червону рибку, як копчену, так і солону. Зовсім гурмани можуть додати в рійет ложечку червоної ікри. Вийде дуже смачно!

  • Сир— 150 грам
  • Горбуша копчена або солона— 100 грам
  • Огірок маринований великий— 1 штука
  • часник— 1 зубчик
  • сіль— За смаком
Рійет з горбуші - фото крок 1 1. У чашу блендера покладіть половину риби, половину огірка, часник і сир.

Рійет з горбуші - фото крок 2 2. Подрібніть все до однорідного стану. Додати сіль за смаком.

Рійет з горбуші - фото крок 3 3. Рибу, що і огірок дрібно наріжте і додайте до сирної маси. перемішайте.

Рійет з горбуші - фото крок 4 4. Подавайте з хлібом або як соус. Смачного! Дивитися рецепт повністью

Схожі рецепти

Рійет з кролика

Рійет з кролика

Дуже смачне нежирне блюдо з м'яса кролика. Прекрасно буде подати його на сніданок до тостів або просто зі свіжим хлібом! Баночки з таким рійетом прекрасно зберігаються в холодильнику до 3 тижнів. пробуйте! опис приготування: Ця смачна закуска — просто палочка-виручалочка для справжніх гурманів...

читати далі
Рійет з курки в желе з білого вина

Рійет з курки в желе з білого вина

Рійет або Рієті (Rillete) — страва, яке поєднує в собі простоту приготування і вишуканість французької кухні. Цей паштет з вираженою структурою можна приготувати з курки або кролика. опис приготування: сніданок, сімейний обід чи романтична вечеря — рійет з курки в желе з білого вина на шматочк...

читати далі
Рійет з лосося з мигдалем

Рійет з лосося з мигдалем

Рійет з лосося відмінно підійде для святкового столу: він прекрасно прикрасить крекери, грінки або воловани! Та й для повсякденної їжі він незамінний як намазки на хліб або для бутербродів. опис приготування: Цей рійет з двох видів риби (вареної і солоної), з додаванням мигдалю, масла виноград...

читати далі
Рійет зі скумбрії

Рійет зі скумбрії

Рійет іноді ріллет (фр. рілетки) — це різновид паштету з грубими помітними волокнами, зазвичай використовують як намазки до звичайного або Тостовий хліб. опис приготування: В Анжу блюдо rillaud було фірмовим, його подавали в формі пірамідки і накривали свинячим хвостом; рійет з гордістю предст...

читати далі
Швидкі котлети з консервованої горбуші

Швидкі котлети з консервованої горбуші

Коли немає часу довго стояти біля плити, винаходячи складні страви для обіду або вечері, на виручку приходять ось такі прості, швидкі і ситні варіанти гарячого. Кладіть в скарбничку, стане в нагоді опис приготування: Такі котлетки займуть у вас всього близько 20 хвилин. Відразу хочу сказати, щ...

читати далі