Рецепт Рибний шніцель фото

Рибний шніцель
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Риба та морепродукти , Тілапія
Роздільне харчування
На обід , На вечерю , На святковий стіл , Новий рік
Гарячі страви , Шніцель
Кількість порцій: 5-6
Час приготування: 35 хв.

Приготований з риби шніцель виходить дуже смачним і ситним. Для приготування шніцеля ви можете використовувати філе практично будь-якої риби (у мене тілапія). До страви підходить гарнір з картоплі.

Опис приготування:

До вашої уваги - простий рецепт приготування рибного шніцеля. Вам знадобиться: 3 філе тіапії, мука, Манька, яйце, кінза і петрушка, рослинна олія. Готові шніцелі подавайте з гарніром, наприклад, з картопляним пюре і овочами. Хай щастить!

  • Тілапія - 3 штуки (філе)
  • Яйце - 1 штука
  • Зелень - За смаком (петрушка і кінза)
  • Манька - 2 Ст. Ложки
  • Борошно - За смаком
рибний шніцель - фото крок 1
Рибне філе нарізаємо на дрібні кубики.
рибний шніцель - фото крок 2
Додаємо яйце, манку, борошно і подрібнену зелень. Все ретельно перемішуємо і формуємо шніцелі. Обваляйте їх в борошні й обсмажте на олії до красивого рум'яного кольору. Смажити до готовності, приблизно 20 хвилин.
рибний шніцель - фото крок 3
Смачного!

Схожі рецепти