Рибний шніцель
(покроковий рецепт з фото)
Приготований з риби шніцель виходить дуже смачним і ситним. Для приготування шніцеля ви можете використовувати філе практично будь-якої риби (у мене тілапія). До страви підходить гарнір з картоплі.
До вашої уваги - простий рецепт приготування рибного шніцеля. Вам знадобиться: 3 філе тіапії, мука, Манька, яйце, кінза і петрушка, рослинна олія. Готові шніцелі подавайте з гарніром, наприклад, з картопляним пюре і овочами. Хай щастить!
- Тілапія - 3 штуки (філе)
- Яйце - 1 штука
- Зелень - За смаком (петрушка і кінза)
- Манька - 2 Ст. Ложки
- Борошно - За смаком
Рибне філе нарізаємо на дрібні кубики.
Додаємо яйце, манку, борошно і подрібнену зелень. Все ретельно перемішуємо і формуємо шніцелі. Обваляйте їх в борошні й обсмажте на олії до красивого рум'яного кольору. Смажити до готовності, приблизно 20 хвилин.
Смачного!