Рецепт Рибне філе, смажене з овочами і креветками фото

Рибне філе, смажене з овочами і креветками
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
Риба та морепродукти
Дієтичне харчування, Вагітним і годуючим, Для діабетиків
На обід, На вечерю
Гарячі страви

Рибне філе, смажене з овочами і креветками можна подати на вечерю, якщо до вас прийдуть гості. Ця страва виходить легким і повноцінним за рахунок того, що в ньому є багато різних інгредієнтів.

Дуже смачним виходить філе тріски, якщо його подати з обсмаженими овочами. Вони прекрасно підкреслюють смак риби і доповнюють блюдо. Незайвими будуть і креветки. Їх ніжне м'ясо гармонує з соковитою рибою. Щоб дізнатися, як приготувати рибне філе смажене з овочами і креветками, читайте цей рецепт.

  • Гарячкові файл - 1 штука
  • Селера - 1-2 штук
  • Морква - 1 штука
  • Цибуля - 1 штука
  • Болгарський перець - 1 штука
  • Часник - 2 зубчики
  • Креветки - 100-200 грам
  • Томати - 3-4 штук
  • Розмарин, сіль, перець - За смаком
  • Оливкова олія - 2-3 Ст. Ложок
рибне філе, смажене з овочами і креветками - фото крок 1
Насамперед необхідно запекти томати. Для цього вимийте їх і викладіть на застелений і змащений оливковою олією пергамент, збризніть маслом зверху, сіль і poperčite. Запікайте при двохстах градусах в духовці близько десяти хвилин.
рибне філе, смажене з овочами і креветками - фото крок 2
Всі інші овочі вимийте і висушіть. Очистіть перець від насіння, цибуля від лушпиння, морква від шкірки. Наріжте всі овочі кубиками. Влийте в сковороду оливкове масло і обсмажте на ньому овочі до напівготовності з гілочкою розмарину.
рибне філе, смажене з овочами і креветками - фото крок 3
Філе тріски вимийте і висушіть паперовими рушниками. Потім зачистите філе від кісточок і натріть сіллю і перцем. Обсмажте його до золотистої скоринки в оливковій олії.
рибне філе, смажене з овочами і креветками - фото крок 4
Креветки почистіть внутрішню частину. Додайте їх до риби і також обсмажте протягом декількох хвилин. Якщо креветки були сирими, то на це піде трохи більше часу.
рибне філе, смажене з овочами і креветками - фото крок 5
Викладіть підготовлені овочі в сковороду і обсмажуйте їх на середньому вогні до повної готовності. В кінці додайте сіль і будь-які спеції за смаком. Подавайте блюдо гарячим, з запеченими томатами.

Схожі рецепти