Рибне філе, смажене з овочами і креветками

Рибне філе, смажене з овочами і креветками
Кількість порцій: 6 Час приготування: 1 г. 0 хв.
рибне філе, смажене з овочами і креветками можна подати на вечерю, якщо до вас прийдуть гості. Ця страва виходить легким і повноцінним за рахунок того, що в ньому є багато різних інгредієнтів.

опис приготування:

Дуже смачним виходить філе тріски, якщо його подати з обсмаженими овочами. Вони прекрасно підкреслюють смак риби і доповнюють блюдо. Незайвими будуть і креветки. Їх ніжне м'ясо гармонує з соковитою рибою. Щоб дізнатися, як приготувати рибне філе смажене з овочами і креветками, читайте цей рецепт.

  • гарячкові файл— 1 штука
  • селера— 1-2 штук
  • морква— 1 штука
  • Цибуля— 1 штука
  • Болгарський перець— 1 штука
  • часник— 2 зубчики
  • креветки— 100-200 грам
  • томати— 3-4 штук
  • розмарин, сіль, перець— За смаком
  • Оливкова олія— 2-3 Ст. ложок
рибне філе, смажене з овочами і креветками - фото крок 1 Насамперед необхідно запекти томати. Для цього вимийте їх і викладіть на застелений і змащений оливковою олією пергамент, збризніть маслом зверху, сіль і poperčite. Запікайте при двохстах градусах в духовці близько десяти хвилин.

рибне філе, смажене з овочами і креветками - фото крок 2 Всі інші овочі вимийте і висушіть. Очистіть перець від насіння, цибуля від лушпиння, морква від шкірки. Наріжте всі овочі кубиками. Влийте в сковороду оливкове масло і обсмажте на ньому овочі до напівготовності з гілочкою розмарину.

рибне філе, смажене з овочами і креветками - фото крок 3 Філе тріски вимийте і висушіть паперовими рушниками. Потім зачистите філе від кісточок і натріть сіллю і перцем. Обсмажте його до золотистої скоринки в оливковій олії.

рибне філе, смажене з овочами і креветками - фото крок 4 Креветки почистіть внутрішню частину. Додайте їх до риби і також обсмажте протягом декількох хвилин. Якщо креветки були сирими, то на це піде трохи більше часу.

рибне філе, смажене з овочами і креветками - фото крок 5 Викладіть підготовлені овочі в сковороду і обсмажуйте їх на середньому вогні до повної готовності. В кінці додайте сіль і будь-які спеції за смаком. Подавайте блюдо гарячим, з запеченими томатами. Дивитися рецепт повністью

Схожі рецепти

Рибне філе під соусом

Рибне філе під соусом

Рецепт приготування рибного філе під ароматним винним соусом живе в нашій сім'ї вже давно. Навіть не знаю, хто перший почав готувати рибку за цим рецептом, але виходить дуже і дуже смачно. опис приготування: Для цього рецепта підійде будь-який рибне філе: минтай, пангасіус і ін. Навіть така не...

читати далі
Рибне філе в клярі

Рибне філе в клярі

Хочу поділитися з вами чудовим рецептом приготування рибного філе в клярі! Блюдо виходить дуже смачним і ніжним, хоча і готується на подив просто! Спробуйте обов'язково! опис приготування: Хочу вам розповісти, як зробити рибне філе в клярі. Блюдо це відмінно підійде для всіх випадків життя — і...

читати далі
Рибне філе

Рибне філе

Я люблю рибу більше, ніж м'ясо. Іноді м'ясні блюдо взагалі не хочеться їсти. Тому пару раз в тиждень я себе тішу смачними гарячими, але досить простими у виконанні. опис приготування: До подібного рецептом, який я описала нижче, підійде легкий гарнір у вигляді пюре або відварених овочів. Дізна...

читати далі
Філе палтуса смажене

Філе палтуса смажене

Навіть в пост можна порадувати себе смачним рибним блюдом. Рекомендую всім господиням на замітку рецепт, як приготувати філе палтуса смажене. Соковита рибка і пікантна томатна сальса. Це чудово! опис приготування: Смачну рибу приготувати не складає труднощів. Щоб приготувати палтуса, знадобить...

читати далі
Філе пангасіуса смажене

Філе пангасіуса смажене

Як відомо, пангасіус користується величезною популярністю у любителів різноманітних рибних блюд. Смажене філе цієї риби виходить дуже смачним, ситним і апетитним! Поєднується з різними гарнірами. опис приготування: Перед вами — простий рецепт приготування філе пангасіуса смаженого. Розділіть ф...

читати далі