Рибне філе під соусом
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт приготування рибного філе під ароматним винним соусом живе в нашій сім'ї вже давно. Навіть не знаю, хто перший почав готувати рибку за цим рецептом, але виходить дуже і дуже смачно.
Для цього рецепта підійде будь-який рибне філе: минтай, пангасіус і ін. Навіть така недорога рибка буде вишукано виглядати на будь-якому столі, ароматний соус додасть їй легку цікаву нотку смаку. Якщо ви думаєте, що рибку під винним соусом можна їсти дітям, то ви помиляєтеся, адже в процесі термічної обробки алкоголь випаровується, залишається лише яскравий і насичений аромат. Далі пропоную вам докладний рецепт, як приготувати рибне філе під соусом. Записуйте, готуйте і діліться своїми враженнями!
- Філе пангасіуса - 400 грам
- Часник - 3 зубчики
- Зелень петрушки - 1 пучок
- Вино - 50 мілілітрів
- Сіль - 1 щіпка
Підготуйте всі необхідні інгредієнти. Філе пангасіуса перед запіканням злегка розморозити, часник очистіть, а зелень гарненько промийте.
Філе пангасіуса викладіть в підходить за розміром форму для запікання.
Часник порізати тонкими пластинами, а зелень дрібно порубати.
У сотейник відправте часник і петрушку, обсмажте їх пару хвилин, потім влийте вино, додайте сіль, доведіть до кипіння. Соус готовий.
Полийте отриманим соусом рибне філе, надішліть його пекти в розігріту до 180 градусів духовку на 30 хвилин.
Рибне філе під соусом готове. Подавайте гарячим, смачного!