Рибне філе в клярі
(покроковий рецепт з фото)
Хочу поділитися з вами чудовим рецептом приготування рибного філе в клярі! Блюдо виходить дуже смачним і ніжним, хоча і готується на подив просто! Спробуйте обов'язково!
Хочу вам розповісти, як зробити рибне філе в клярі. Блюдо це відмінно підійде для всіх випадків життя - і на обід, і на вечерю. Так що спробуйте, тим більше, що готувати дуже просто, а смак виходить неймовірним!
- Хек (філе) - 900 грам
- Яйця - 3 штуки
- Мінералка сильногазована - 0.5 склянки
- Борошно - 1.5 склянки
- Сіль - 1 За смаком
1. Зробимо кляр. Зіб'ємо до однорідності яйця, потім домісити муку і мінералку. У самому кінці - сіль і спеції.
2. Тепер рибу ріжемо шматочками. Занурюємо в кляр, нехай постоїть.
3. Ложкою зачерпує шматочок риби разом з кляром і обсмажити на олії з двох сторін.
4. От і все! Приємного вам апетиту!