Рецепт Рибне філе фото

Рибне філе
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
Риба та морепродукти , Молочні продукти , Яйця , Молоко
ПП рецепти
На обід , На вечерю , На швидку руку
Гарячі страви , Страви в клярі
Кількість порцій: 4
Час приготування: 20 хв.

Я люблю рибу більше, ніж м'ясо. Іноді м'ясні блюдо взагалі не хочеться їсти. Тому пару раз в тиждень я себе тішу смачними гарячими, але досить простими у виконанні.

Опис приготування:

До подібного рецептом, який я описала нижче, підійде легкий гарнір у вигляді пюре або відварених овочів. Дізнайтеся про те, як приготувати рибне філе в клярі. Його можна швидко засмажити перед приходом гостей. Вибирайте в магазині відразу філе без кісток, щоб довго не возитися.

  • Gorbuša файл - 1 кілограм
  • Борошно - 100 грам
  • Молоко - 100 мілілітрів
  • Яйце - 2 штуки
  • Рослинна олія - 200 мілілітрів
  • Сіль - За смаком
  • Спеції - За смаком
  • Чорний мелений перець - За смаком
рибне філе - фото крок 1
Філе помийте і наріжте порційними шматочками. Просолов їх, поперчіть і додайте спеції за смаком.
рибне філе - фото крок 2
Для клярі збийте спеції з яйцями. Потім додайте до них борошно і молоко. Перемішайте все в єдину консистенцію.
рибне філе - фото крок 3
Кожен шматочок занурте в кляр.
рибне філе - фото крок 4
Розігрійте масло у високій сковороді або фритюрі. Обсмажте в ньому рибу до золотистого кольору. Смачного!

Схожі рецепти