Рецепт фруктового салату з вершками
(покроковий рецепт з фото)
Пропоную вам простий і дуже смачний салат зі збитими вершками. А як його приготувати я вам зараз розповім.
Нарізані фрукти подаються з невеликою кількістю збитих вершків з додаванням меленого мигдалю. Перед таким кольоровим і вітамінним салатом-десертом ніхто не встоїть! У версії для дорослих фрукти можна збризнути невеликою кількістю рому або, наприклад, лікеру Амаретто. У цьому салаті ви можете використовувати сезонні фрукти і ягоди, наприклад, полуницю, малину, лохину або абрикоси.
- Ківі - 1 штука
- Грейпфрут - 1 штука
- Апельсин - 1 штука
- Мандарин - 1 штука
- Ананас - 1 штука
- Манго - 1 штука
- Вершки 30% - 100 мілілітрів
- Мелений мигдаль - 1 Ст. Ложка
- Цукрова пудра - 1 Ст. Ложка
1
Фрукти вимийте і очистіть від шкірки. Кожну частину грейпфрута і апельсина очистіть від білих оболонок.
2
Мандарини також чистимо від оболонок. Ківі ріжемо кружечками, а потім на четвертинки. Ананас ріжемо кубиками, так само чинимо з манго.
3
Фрукти, викладіть шарами в підготовлені високі склянки. Полийте їх виделевшегося соком апельсина і грейпфрута.
4
Охолоджені вершки разом з цукровою пудрою збийте до стійких піків. Додайте в вершки мелений мигдаль і акуратно перемішайте за допомогою лопатки.
5
Викладіть вершки за допомогою ложки або кондитерського мішка зверху на фруктовий салат. Зберігайте салат в холодильнику.