Равіолі з білими грибами
(покроковий рецепт з фото)
Равіолі можуть бути з будь-якою начинкою і соусом, квадратної форми, у вигляді півмісяця або еліпса. Приготувати це італійське блюдо зовсім нескладно. Приголомшливий смак не залишить вас байдужими!
Якщо ви справжній цінитель смаків, то смак цих равіолі з білими грибами підкорить вас назавжди. Цей смак не схожий ні на один, який вам доводилося куштувати раніше! Давайте разом здійснимо подорож до Італії, яке залишить тільки смачні враження, а також разом розкриємо ваш кулінарний талант і пристрасть до приготування равіолі! Італійці ставляться до равіолі дуже трепетно, адже не дарма це блюдо вважається домашнім, сімейним, де і рецепт приготування в кожній родині свій. Зачаровує своєю назвою блюдо завжди притягує відвідувачів італійських ресторанів. Пізнати смакові якості національної кухні Італії норовлять все без винятку. Як відомо, коронним завжди вважалася італійська паста в різних варіаціях. Равіолі - і є паста, тільки фарширована різноманітними начинками. Я вам докладно розповім, як приготувати равіолі з білими грибами. Приступимо!
- Куряче яйце - 3 штуки
- Борошно - 300 грам
- Сіль - За смаком
- Гриби білі - 250 грам
- Лісіцкі - 100 грам
- Кабачок - 1 штука
- Часник - 1 зубчик
- Сир - 20 грам
- Масло оливкове - 20 грам
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Вода - 3 L
Відкриті равіолі з білими грибами і лисичками готові.
Смачного!