Рецепт Равіолі з білими грибами фото

Равіолі з білими грибами
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
Тісто , Гриби , Білі гриби
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Равіолі
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 50 хв.

Равіолі можуть бути з будь-якою начинкою і соусом, квадратної форми, у вигляді півмісяця або еліпса. Приготувати це італійське блюдо зовсім нескладно. Приголомшливий смак не залишить вас байдужими!

Опис приготування:

Якщо ви справжній цінитель смаків, то смак цих равіолі з білими грибами підкорить вас назавжди. Цей смак не схожий ні на один, який вам доводилося куштувати раніше! Давайте разом здійснимо подорож до Італії, яке залишить тільки смачні враження, а також разом розкриємо ваш кулінарний талант і пристрасть до приготування равіолі! Італійці ставляться до равіолі дуже трепетно, адже не дарма це блюдо вважається домашнім, сімейним, де і рецепт приготування в кожній родині свій. Зачаровує своєю назвою блюдо завжди притягує відвідувачів італійських ресторанів. Пізнати смакові якості національної кухні Італії норовлять все без винятку. Як відомо, коронним завжди вважалася італійська паста в різних варіаціях. Равіолі - і є паста, тільки фарширована різноманітними начинками. Я вам докладно розповім, як приготувати равіолі з білими грибами. Приступимо!

  • Куряче яйце - 3 штуки
  • Борошно - 300 грам
  • Сіль - За смаком
  • Гриби білі - 250 грам
  • Лісіцкі - 100 грам
  • Кабачок - 1 штука
  • Часник - 1 зубчик
  • Сир - 20 грам
  • Масло оливкове - 20 грам
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Вода - 3 L
равіолі з білими грибами - фото крок 1
Підготуйте інгредієнти.
равіолі з білими грибами - фото крок 2
Вбийте в миску 3 яйця, додайте дрібку солі, поступово введіть борошно.
равіолі з білими грибами - фото крок 3
Замісити тісто. Накрийте серветкою, дайте трохи постояти.
равіолі з білими грибами - фото крок 4
Гриби обсмажити в невеликій кількості олії.
равіолі з білими грибами - фото крок 5
До грибів додайте цибулю, нарізаний кубиками. Обсмажте все разом до готовності лука.
равіолі з білими грибами - фото крок 6
Кабачок наріжте соломкою.
равіолі з білими грибами - фото крок 7
Додайте кабачок до обсмаженою з цибулею грибів.
равіолі з білими грибами - фото крок 8
Тісто розділи 4 частини.
равіолі з білими грибами - фото крок 9
Кожну частину розкачати квадратом, розріжте на 4 квадратика.
равіолі з білими грибами - фото крок 10
Поставте воду на плиту. У киплячу воду опустіть розкачане тісто. Відваріть в солоній воді до готовності.
равіолі з білими грибами - фото крок 11
На тарілку викладіть один квадрат відвареного тесту.
равіолі з білими грибами - фото крок 12
Зверху викладіть ложку начинки.
равіолі з білими грибами - фото крок 13
Накрийте ще одним квадратом тесту.
равіолі з білими грибами - фото крок 14
Зверху викладіть ложку начинки.
равіолі з білими грибами - фото крок 15
Злегка полийте оливковою олією і посипте тертим сиром.
Відкриті равіолі з білими грибами і лисичками готові.
Смачного!

Схожі рецепти