Равіолі в клярі
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 4
Час приготування: 20 хв.
Равіолі в клярі - смачне, але не зовсім корисне для талії ласощі. Але іноді можна себе побаловать.Тем більш, що робити їх дуже просто. Заморожені равіолі умочують в яйце, паніровці і смажать!
Опис приготування:
Равіолі в клярі можна готувати з будь-якою начинкою. Обсмажувати їх у фритюрі потрібно до золотистого кольору близько 2-3 хвилин. Готові равілі покладіть на паперовий рушник, щоб прибрати зайвий жир. Подавайте равіолі з соусом або сметаною. Точно також можна обсмажити пельмені або вареники з картоплею. Успіхів і приємного апетиту!
- Рослинна олія - 4 склянки
- Яйце - 6 штук
- Панірувальні сухарі - 2 склянки
- Борошно - 2 склянки
- Пармезан - 1/4 склянки
- Петрушка - 2 Ст. Ложки
- Равіолі - 500-700 грам
Дістати з морозилки равіолі.
Заморожені равіолі умочіть в яйця.
Опустити в борошно.
Потім знову равіолі умочіть в яйця.
Обваляйте равілі в паніровці.
Підготовлені равіолі складіть в миску.
Смажте равіолі в розпеченому маслі до золотистого кольору.
Готові равіолі складіть на паперовий рушник.
Готові равіолі посипати сиром і зеленню.