Рецепт Равіолі в клярі фото

Равіолі в клярі
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
Тісто
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Страви в клярі
Кількість порцій: 4
Час приготування: 20 хв.

Равіолі в клярі - смачне, але не зовсім корисне для талії ласощі. Але іноді можна себе побаловать.Тем більш, що робити їх дуже просто. Заморожені равіолі умочують в яйце, паніровці і смажать!

Опис приготування:

Равіолі в клярі можна готувати з будь-якою начинкою. Обсмажувати їх у фритюрі потрібно до золотистого кольору близько 2-3 хвилин. Готові равілі покладіть на паперовий рушник, щоб прибрати зайвий жир. Подавайте равіолі з соусом або сметаною. Точно також можна обсмажити пельмені або вареники з картоплею. Успіхів і приємного апетиту!

  • Рослинна олія - 4 склянки
  • Яйце - 6 штук
  • Панірувальні сухарі - 2 склянки
  • Борошно - 2 склянки
  • Пармезан - 1/4 склянки
  • Петрушка - 2 Ст. Ложки
  • Равіолі - 500-700 грам
равіолі в клярі - фото крок 1
Дістати з морозилки равіолі.
равіолі в клярі - фото крок 2
Заморожені равіолі умочіть в яйця.
равіолі в клярі - фото крок 3
Опустити в борошно.
равіолі в клярі - фото крок 4
Потім знову равіолі умочіть в яйця.
равіолі в клярі - фото крок 5
Обваляйте равілі в паніровці.
равіолі в клярі - фото крок 6
Підготовлені равіолі складіть в миску.
равіолі в клярі - фото крок 7
Смажте равіолі в розпеченому маслі до золотистого кольору.
равіолі в клярі - фото крок 8
Готові равіолі складіть на паперовий рушник.
равіолі в клярі - фото крок 9
Готові равіолі посипати сиром і зеленню.

Схожі рецепти